Testmobiel2

Schade aan het aanrechtblad

Uw aanrechtblad is een van de meest gebruikte onderdelen van uw huis. Maar wat als u er een brandblaar, deuk, buts, gat/gaatje, scheur of krassen op uw aanrechtblad vindt?

Door het blijven gebruiken van een kapot aanrecht, vergroot de schade stukje bij beetje. Deze delen van het aanrecht worden uiteindelijk onbruikbaar. Het hele aanrecht echter uitbreken, brengt extra schade in de rest van de keuken en het tegelwerk met zich mee. 

Schade op het aanrecht is een van de meest voorkomende soorten beschadigingen. Benieuwd hoe herstel hiervan in zijn werk gaat? Bekijk een voorbeeld op onze pagina met video's van schade reparaties.

Hoe ontstaat schade op het aanrecht?

Vaak onstaat er een schroeischade op het aanrechtblad in de vorm van  een brandblaar, of kleine brandblaren, wanneer u per ongeluk een over verhitte / hete pan op het aanrecht heeft gezet. De bovenlaag van het aangetaste aanrechtblad bladert hierdoor af en is niet meer waterafstotend. Gevolg: vochtig hout dat uitzet en een schade dat steeds verder verergert. 

Een andere, veelvoorkomende oorzaak is wanneer er iets zwaars vanuit de bovenkastjes, vanaf de planken of op een andere manier op het aanrecht valt. Een deuk, buts/gat of scheur in het aanrechtblad kan hiervan het gevolg zijn. Wanneer hier niets aan wordt gedaan, is ook dit een schade die snel kan verergeren.

Een derde soort schade zijn de krassen op het houten aanrechtblad, veroorzaakt door scherpe voorwerpen als messen, en vlekken van chemische zuren. 

Kan dit worden gemaakt?

Ja. Aanrechtbladen van hout, composiet, graniet ( natuursteen ),  kunststof of welk materiaal dan ook kunnen door ons worden snel en gemakkelijk hersteld. In huis – de vakantie woning – caravan of camper: een kapot aanrechtblad kan in korte tijd op uw locatie worden gerepareerd. Het gemaakte onderdeel zal net zo duurzaam zijn als de rest van het aanrecht. Uitbreken is niet meer nodig, en bovendien is repareren een heel stuk goedkoper.

De verschillende reparatietechnieken voor elk van deze soorten aanrechtbladen doen ieder de structuur nabootsen van het origineel, waarna onze experts het kleurpatroon zullen kopieren.

Is uw aanrechtblad stuk en wilt u weten of u we dit voor u kunnen maken? Meld uw schade dan aan via het aanmeldformulier. Wij zullen spoedig contact met u opnemen met een vrijblijvende prijsopgave of om, indien gewenst, meteen een afspraak in te plannen.

Heeft u een vraag of is er sprake van spoed? Bel ons op het nummer 030-6341410.

 

Contact

info@multischadeplan.nl
030 634 14 10