Testmobiel2

 


 

Aanrechtblad repareren


Uw aanrechtblad is een werkblad en een van de meest gebruikte onderdelen in het huis. Een ongelukje is dus zo gebeurd! U kunt er met een hete pan een schroeiplek of brandblaar op krijgen, of, wanneer er iets uit uw keukenkastje valt, een deuk of buts. Bovendien kan een aanrechtblad in de loop der tijd scheuren of afbreken; iets waar niemand op zit te wachten. 
Gelukkig hoeft u niet meteen uw volledige aanrechtblad te vervangen, maar het is wel belangrijk dat u de schade op tijd laat herstellen. Daarom staan de experts van Multischadeplan voor u klaar.

Is uw aanrechtblad beschadigd of gescheurd? Heeft u schroeischade een brandplek op het aanrecht of schade door vocht? Onze experts komen op korte termijn bij u langs om dit vakkundig, snel en vooral duurzaam voor u te repareren. Multischadeplan maakt de schade vrijwel onzichtbaar waar u bij staat!

Vraag een vrijblijvende prijsopgave op via ons schadeformulier voor uzelf of voor uw opstalverzekeraar en krijg binnen 24 uur terugkoppeling.

Reparatie van uw aanrechtblad

Het is mogelijk om elk soort aanrechtblad te repareren. Het herstellen van een keukenblad is vaak sneller, goedkoper en bovenal duurzamer dan een aanrechtblad vervangen of plaatsen van een nieuw keukenblad over de oude. U vermijdt bovendien extra schade door breekwerk.

Onze vakbekwame experts zijn opgeleid en gespecialiseerd in het repareren van alle soorten aanrechtbladen. Klik op het materiaal van uw aanrechtblad voor meer informatie:

 

Betonnen aanrechtblad repareren

Composiet aanrechtblad repareren

Fineer aanrechtblad repareren

Graniet aanrechtblad repareren

Houten aanrechtblad repareren

Keramiek aanrechtblad repareren

Kunststof aanrechtblad repareren

 

Staat het materiaal van uw keukenblad hier niet bij? Neem contact met ons op en spreek met een van onze schade herstel specialisten!

 


 

Wat als u een kapot of gescheurd aanrechtblad blijft gebruiken?

Een schade op het aanrechtblad vergroot na verloop van tijd. In veel gevallen wordt het een broedplaats voor bacteriën nu de beschermende toplaag niet langer glad is en het schoonmaken wordt bemoeilijkt.

Een scheur of barst in het aanrechtblad wordt langzaam dieper of langer. Een brandblaar op uw aanrecht schilfert en beschermt niet langer. Vocht doet een fineer keukenblad verder uitzetten en maakt het materiaal poreus en breekbaar, of brengt zelfs houtrot teweeg. Op een houten keukenblad veroorzaakt vocht groeiende, donkere vlekken door schimmel. Schades op een composiet of keramisch aanrechtblad kunnen zelfs scherp en gevaarlijk zijn.

Heeft u een opstalverzekering? Dan wordt de schade daarom in de meeste gevallen ook vergoed. Ontvang een vrijblijvende prijsopgave van ons via het aanmeldformulier, en overleg dit met uw verzekering. U kunt natuurlijk ook meteen een afspraak met ons inplannen.

Hoe wordt een schade op het aanrechtblad hersteld?

Schade op een aanrechtblad wordt duurzaam gerepareerd middels een unieke vulling voor elk materiaalsoort, het nabootsen van structuur en kleur en een beschermende afwerkingslaag. De juiste vulling wordt door onze experts op locatie gemaakt, met als uitgangspunt dat dit zich definitief aan het bestaande keukenblad zal hechten. Via specifieke hersteltechnieken passend bij het desbetreffende materiaal, is het mogelijk om elk beschadigd aanrechtblad te repareren en de schade vrijwel onzichtbaar te maken.

Wanneer er veel krassen op het aanrechtblad zitten, kunnen onze experts er in overleg met u ook voor kiezen om een nieuwe toplaag over het gehele of overgrote deel van het aanrecht aan te brengen.

Benieuwd hoe het herstel van een aanrecht in zijn werk gaat? Neem een kijkje bij onze video van een aanrechtblad reparatie!

Veelvoorkomende schades op het aanrechtblad

In de praktijk komen een afgebroken hoek, scheur, barst, schroeiplek of buts in het keukenblad het meest voor, veroorzaakt door het laten vallen van een zwaar voorwerp. Onze schadeherstel experts krijgen daarnaast vaak te maken met een brandblaar op het aanrecht door het neerzetten van een hete pan zonder gebruik van een onderzetter, en schade door wateroverlast en lekkage, waaronder vocht- en schimmelproblemen. Bovendien worden regelmatig schades aangemeld waarbij chemische middelen op het aanrechtblad uitgebeten vlekken hebben achtergelaten; en scherpe voorwerpen diepe krassen.

Heeft u een kleine vlek op uw aanrecht en wilt u weten wat u zelf eerst kunt proberen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Contact

info@multischadeplan.nl
030 634 14 10