• Scherpe tarieven
  • No cure, no pay

  • Terugkoppeling binnen 24 uur
  • 3 jaar garantie
  • Duurzaam, natura herstel

Inbraak schade repareren

Bent u het slachtoffer geworden van (een poging tot) inbraak? Zodra de sloten zijn vervangen, staat ons team voor u klaar om alle achtergelaten schade te repareren. Het is onze prioriteit om de sporen volledig te laten verdwijnen, zodat u zich zo snel mogelijk weer veilig kunt voelen in uw eigen huis.

Meld uw inbraakschade

Meld uw inbraakschade bij ons aan en spreek binnen 24 uur persoonlijk met een van onze experts over uw situatie en de mogelijkheden
Schade melden

Voor en na reparatie

Na

Schade door inbraak

Opengebroken deuren, vernielde kozijnen en beschadigde meubels: inbrekers gaan niet voorzichtig te werk. De grootste schade bij een inbraak treffen onze experts vaak rondom het slot aan. Soms kan dit te groot lijken om ter plaatse op te lossen, vooral wanneer er een groot gat zit waar eens een slot zat, of uw schuifpui is opengebroken. Een kunststof of houten deur, of een aluminium schuifpui vervangen is echter niet nodig. Onze experts kunnen de schade aan uw deur repareren met materiaal dat in veel gevallen zelfs sterker is dan het origineel. Zo kunt u met een gerust hart weer in uw pand verblijven.

Lees meer over de reparatie van deuren en kozijnen door ons team of ga met ons in gesprek.

De schadeherstel-experts van Multischadeplan

Bij Multischadeplan bent u in vakkundige handen. Ons team van ervaren specialisten vergaren continue kennis over de nieuwste hersteltechnieken en gebruiken de meest duurzame materialen voor reparaties in de gehele Benelux.

We begrijpen dat u een inbraak zo snel mogelijk achter u wilt laten en onze experts zullen er dan ook alles aan doen om u in korte tijd van dienst te zijn.

Is er bij u ingebroken?

Meld uw schade en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave om met uw verzekering te overleggen.

Ontvang prijsopgave