• Scherpe tarieven
  • No cure, no pay

  • Terugkoppeling binnen 24 uur
  • 3 jaar garantie
  • Duurzaam, natura herstel

Deuren en Kozijnen repareren

Kozijnen omlijsten uw ramen en deuren, en geven de eerste indruk van uw huis. Ze beschermen bovendien tegen lekkage en tocht, maar ze zijn niet onoverwinnelijk. Kozijnen gaan vaak kapot door het weer, achterstallig onderhoud, inbraak, vandalisme en ongelukjes. Uw gehele kozijnen vervangen is gelukkig niet altijd nodig: onze experts kunnen dit vakkundig, duurzaam en op locatie voor u herstellen, hoe groot de schade ook is.

Wist u dat wij ook alle kozijnen in een andere kleur kunnen spuiten, met behoud van alle nerven en structuur, en Renolit gecertificeerd zijn? Onze experts kunnen hierdoor zelfs de folie op kozijnen in zijn geheel vervangen of vernieuwen. Vraag een vrijblijvende prijsopgave op en spreek binnen 24 uur met een van onze experts!

Uw raamkozijn vervangen of herstellen?

Uw kozijn vervangen is in veel gevallen niet nodig, maar we begrijpen dat u hier vragen over hebt. Ga in gesprek met een van ons teams over uw situatie en ontvang eerlijk advies over de mogelijkheden.

Voor en na reparatie

Na

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een beschrijving van de schade aan uw deur of kozijnen, en ontvang binnen 24 uur informatie en een eerlijk advies.

Meld uw schade aan