Uw expert in schadeherstel

Multischadeplan is een van de meest gespecialiseerde schadeherstelbedrijven ter wereld. Onze experts rijden door de gehele Benelux om schades te repareren in en aan woningen, hotels, bedrijfspanden, instellingen, boten, caravans en meer.

Onze kracht komt voort uit onze persoonlijke, open en snelle service. Geen tussenlagen, geen lange wachttijden. Wilt u met een van onze specialisten praten of heeft u zorgen over een bepaalde beschadiging? We staan u persoonlijk te woord en geven u graag advies.

Onze reparaties zijn bovendien duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Wanneer onze experts zijn langs geweest, is de beschadiging vrijwel onzichtbaar en de reparatie in veel gevallen sterker dan het origineel.

multischadeplan pluspunten

Ons team gelooft in het geven van eerlijk advies en leveren van duurzaam vakwerk, tegen de scherpste tarieven. Blijkt dat de schade toch niet kan worden hersteld? Dan worden er ook geen kosten in rekening gebracht.
Dit zijn onze beloftes aan u.

  • Scherpe tarieven

  • No cure, no pay
  • 3 Jaar garantie

  • Binnen 24 uur terugkoppeling
  • Duurzaam, natura
    herstel

Expertise & wereldwijde kennis

Bij Multischadeplan vergaren onze schadeherstellers constant wereldwijde kennis van de nieuwste producten, materialen en reparatietechnieken. Hun expertise komt voort uit een onafgebroken nieuwsgierigheid naar trends en technologieën gecombineerd met jarenlange ervaring.

Met interne opleidingen en begeleiding tijdens de werkzaamheden, krijgen zelfs de jongste teamleden de kans zich te specialiseren in het herstellen van elk soort schade.

Zo zijn uw kostbare spullen bij Multischadeplan altijd in vakbekwame handen.

REVIEWS

Na brandschade aan het keukenblad op zoek naar een bedrijf dat dit kon herstellen. Bij deze zoektocht viel mij op dat deze bedrijven weinig recensies te vinden waren. Uiteindelijk gekozen voor Multischadeplan omdat op de website een mooi filmpje te vinden was over de wijze waarop de schade hersteld wordt. Eerlijk gezegd wel sceptisch, de schade was op het filmpje na herstel niet meer terug te zien. Tot mijn grote verrassing was dit in de praktijk ook het geval, fantastisch vakwerk, niets meer van de schade te zien! Fijn om op een prettige manier geholpen te worden met zo’n prachtig eindresultaat! Een absolute aanrader!

Rick van Velden, Google Reviews

Ronald van Multischadeplan heeft bij mij de folie van twee kunststof draaikiepramen die losliet vervangen. Nogal specialistisch werk, want de kozijnleveranciers die ik heb gebeld willen/ kunnen het niet. Van de drie offertes die ik uiteindelijk kreeg was Multischadeplan duidelijk het goedkoopst. Ramen zien er weer als nieuw uit. Ronald lijkt mij een man die van alle markten thuis is.

Ik kan Multischadeplan zeker aanbevelen.

Bert Noorbergen, Google Reviews

Snelle reactie op offerte-aanvraag. Uitstekende prijs in vergelijking met gelijksoortige bedrijven.
Daarna afspraak gemaakt voor uitvoering.

Vakbekwame monteur die er alles aan deed om de schade te herstellen. Helemaal gelukt. Niet meer terug te vinden. Vriendelijke en nette monteur die het bedrijf goed vertegenwoordigt. Een aanrader dus. Gaat niemand spijt van krijgen!

Liduin Emmerich, Google Reviews

We laten schades aan keuken/tafelbladen e.d. in onze campers altijd door Multischadeplan herstellen. Dit wordt super netjes gedaan.
We raden Multischadeplan dan ook zeer zeker aan!

Camperplaza, Google Reviews

De plek in het aanrechtblad is onzichtbaar hersteld. Het resultaat is uitstekend. Bedankt voor dit kundige herstel. De communicatie via Mail was snel en afspraken zijn prima nagekomen. Ik kan dit bedrijf voor 100% aanbevelen.

Ben Meijer, Google Reviews

Een hete pan op het aanrecht gezet met als gevolg een ingebrande kring. Erg lelijk en jammer.
Via internet bij Multischadeplan terecht gekomen. Deze hebben de kring professioneel gerepareerd. Ik had niet gedacht dat dit zo mooi zou worden. Je ziet het niet meer. Ik ben er erg blij mee. Vakmanschap!

Rijan Zwart, Google Reviews