• Scherpe tarieven
  • No cure, no pay

  • Terugkoppeling binnen 24 uur
  • 3 jaar garantie
  • Duurzaam, natura herstel

Video’s van reparaties

Zie onze experts aan het werk! Bekijk onze video’s op deze pagina en zie in vogelvlucht hoe zij schades herstellen. Neem ook een kijkje op onze fotopagina gevuld met voor- en na- foto’s van schadereparaties aan het interieur en exterieur.

Reparatie van het aanrechtblad

Is uw aanrechtblad beschadigd of gescheurd? Heeft u schroeischade, een brandplek of schade door vocht? U hoeft uw volledige aanrechtblad niet langer te vervangen. Onze experts komen op korte termijn bij u langs om dit vakkundig, snel en vooral duurzaam voor u te repareren. Multischadeplan maakt de schade vrijwel onzichtbaar waar u bij staat.

Douchebak herstellen

Een badkamer bestaat uit veel kwetsbare materialen, met kans op lekkage en vochtproblemen. Dit maakt het noodzakelijk om kapot sanitair te repareren. U hoeft echter niets uit te breken of in zijn geheel te vervangen: schade in uw badkamer is door onze experts bij Multischadeplan snel en duurzaam hersteld, en wordt in de meeste gevallen zelfs door uw verzekering vergoed.

Laminaat vloer repareren

Een vloer is een dure investering, en deze moeten vervangen is wel het laatste waar u aan wilt denken.Daarom staan de experts van Multischadeplan voor u klaar, gespecialiseerd in het laten verdwijnen van schades en volledig herstellen van elk soort vloer. Na de reparatie is uw vloer weer zo goed als nieuw en klaar voor intensief gebruik.