• Scherpe tarieven
  • No cure, no pay

  • Terugkoppeling binnen 24 uur
  • 3 jaar garantie
  • Duurzaam, natura herstel

Vloer repareren

Een vloer is om op te lopen, te spelen, te dansen, te sporten; een vloer is om op te leven. Maar waar geleefd wordt, gebeuren ongelukjes. En met een dure investering als deze is een beschadigde vloer vervangen wel het laatste waar u aan wilt denken.
Daarom staan de experts van Multischadeplan voor u klaar. Ons team is gespecialiseerd in het laten verdwijnen van schades en volledig repareren van elk soort vloer. Na herstel is uw vloer weer zo goed als nieuw en klaar voor intensief gebruik!

Is er iets zwaars op uw parket vloer gevallen? Zit er een scheur in uw houten vloer, zijn uw vloertegels gebroken of zitten er vlekken op uw pvc vloer? Spreek met een van onze schadeherstel experts over vakkundige, snelle en duurzame reparatie van uw vloer, en ontvang meteen een vrijblijvende prijsopgave.

Voor en na reparatie

Na

Laat uw vloer herstellen

U hoeft uw vloer of delen hiervan niet langer te vervangen. Bij Multischadeplan worden onze reparateurs opgeleid in de nieuwste reparatietechnieken en beste, meest duurzame producten om schade aan elk soort vloer te herstellen. Na afloop van ons bezoek is deze weer zo goed als nieuw en heeft u er weer jaren lang plezier van.

Kies het materiaal van uw vloer in het menu hiernaast / onder en lees meer over het materiaal van uw soort vloer, en hoe onze experts te werk gaan bij het herstel. Staat uw soort vloer hier niet bij? Neem contact met ons op en spreek direct met een van onze schade herstel specialisten.

Wist u dat reparatie van uw kapotte vloer in veel gevallen door uw opstalverzekering wordt vergoed? Meld schade aan uw vloer bij ons aan via enkele foto’s en ontvang een vrijblijvende prijsopgave om met uw verzekeraar te overleggen.

Reparatie van uw soort vloer:

Meld uw schade nu vrijblijvend bij ons aan

Stuur ons foto’s en een beschrijving van de schade aan uw vloer, en kom direct in contact met een van onze experts.

Schade aanmelden