• Scherpe tarieven
  • No cure, no pay

  • Terugkoppeling binnen 24 uur
  • 3 jaar garantie
  • Duurzaam, natura herstel

Gietvloer, grindvloer, kurkvloer of vinyl repareren

Het internet en Social media accounts staan vol met bijzondere vloeren. De gietvloer is door de huidige industriële trends populairder dan ooit, compleet strak getrokken en ontzettend stevig. De grindvloer wordt in talloze kleurencombinaties en patronen gelegd en heeft een natuurlijke uitstraling. De geluiddempende, water- en brandbestendige kurkvloer voelt ook nog eens warm aan uw voeten, en de vinyl vloer is verkrijgbaar in honderden kleuren en ontwerpen. Welke vloer u ook heeft, onze schadeherstellers hebben de expertise in huis om elke beschadiging te repareren.

Kunt u het materiaal van uw vloer niet op onze website terugvinden? In bijna alle gevallen kan het team van Multischadeplan uw beschadigde vloer repareren. Meld uw schade aan en spreek met een van onze experts!

Voor en na reparatie

Reparatie van uw bijzondere vloer:

grindvloer | gietvloer | kurkvloer | vinyl vloer en meer!

Een buts in uw harde gietvloer of een gat in uw verende kurkvloer repareren? Onze experts maken voor elk soort vloer een unieke samenstelling van opvulmateriaal om de juiste eigenschappen van uw vloer na te bootsen.

Vervolgens wordt de kleur en het reliëf nagebootst, zodat het niet meer van echt is te onderscheiden. Een beschermende toplaag met de juiste glansgraad of matheid zorgt voor de ideale afwerking en beschermt tegen dagelijks gebruik. Uw vloer is na afloop van de reparatie weer zo goed als nieuw.

Wist u bovendien dat de meeste opstalverzekeringen schadeherstel voor u vergoeden? Meld uw schade bij ons aan en spreek met een van onze schadeherstel experts over de reparatie van uw vloer.

De experts van Multischadeplan

Als een van de meest gespecialiseerde schadeherstelbedrijven in Nederland, België en Luxemburg, hebben onze experts elke soort vloer langs zien komen. Bovendien verzamelt ons team continu kennis over de nieuwste materialen en hersteltechnieken. Hierdoor heeft ons team altijd de expertise in huis is om uw vloer te repareren.

Meld schade aan uw vloer nu bij ons aan en ontvang een vrijblijvende prijsopgave


Stuur ons foto’s en een beschrijving van de schade door via ons aanmeldformulier, en ontdek hoe wij uw bijzondere vloer kunnen repareren.

Schade aanmelden