• Scherpe tarieven
  • No cure, no pay

  • Terugkoppeling binnen 24 uur
  • 3 jaar garantie
  • Duurzaam, natura herstel

Meubels Repareren

Heeft u net die dure houten tafel binnen, valt er een glas op. En nu de visite weg is, ontdekt u afdruk van een sigaret op uw leren bankstel; een kast is met de verhuizing beschadigd geraakt, en de stofzuiger ging net iets te hard tegen de poot van uw stoel.
In uw huis wordt geleefd, en waar geleefd wordt gebeuren ongelukken. Daarom staan de experts van Multischadeplan voor u klaar; opgeleid in het herstellen van elk soort meubel in uw woning.

Als een van de meest gespecialiseerde schadeherstelbedrijven ter wereld, zet Multischadeplan zich in om de levensduur van meubels te verlengen. Het team van experts heeft jarenlange ervaring en het vergaart constant kennis van de nieuwste materialen en hersteltechnieken om ervoor te zorgen dat uw meubels in vakkundige handen zijn.

Voor en na reparatie

Na

Meubelreparatie aan huis

Is uw tafel licht beschadigd of heeft het een geheel nieuwe fineerlaag nodig? Moet uw kast opnieuw met folie worden bekleed of wilt u uw antieke meubels volledig laten restaureren? Onze experts repareren alle meubels en elke schade waar u bij staat.

U hoeft uw meubels hiervoor niet te missen. Ons team komt bij u langs op een moment dat u uitkomt en herstelt de schade waar u bij staat. Binnen een (paar) uur is uw meubel weer zo goed als nieuw en klaar voor gebruik door u en de rest van uw gezin.

Geef uw meubels een tweede leven

Stuur ons een beschrijving van de schade aan uw meubel, en ontvang een vrijblijvende prijsopgave voor reparatie.

Schade aanmelden