Testmobiel2

Soorten schades

Een kapot meubel, een stuk uit de vloer, een scheur in uw bad: er kan zoveel in en rond uw huis, kantoor, caravan / camper of andere plekken stuk gaan. Een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje. De eerste gedachte is vaak om het zo te laten, maar de kans op onder andere vergroting van de schade (zoals doorscheuren) en lekkage is groot. Vervangen is dan de meest voor de hand liggende mogelijkheid, maar voor het merendeel geldt dat dit een dure, onnodige investering is.

Het kapotte onderdeel laten repareren is in zo’n geval het overwegen waard. U bent niet alleen veel goedkoper uit, u bespaart ook tijd en heeft bij opstal bovendien het voordeel dat er geen extra hak- en breekwerk (en eventueel bijkomende randschade) bij komt kijken.


Welke schade(s) kunnen wij repareren?

Multischadeplan heeft de kennis en ervaring in huis om vele soorten materialen te repareren. In het menu aan de linkerkant kunt u navigeren door de vele verschillende schades die wij voor u kunnen herstellen.

Staat uw schade hier niet bij? Neem dan gerust contact op via het nummer 030- 6341410 of per mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  We zullen dan samen met u kijken op welke manier herstel van uw specifieke schade ook mogelijk is.

Contact

info@multischadeplan.nl
030 634 14 10