Testmobiel2

 


 

Multischadeplan: uw expert in schadeherstel


Multischadeplan is een van de meest gespecialiseerde schadeherstelbedrijven ter wereld. Onze experts rijden door de gehele Benelux om schades te repareren aan en in woningen, hotels, bedrijfspanden, instellingen, boten, caravans en meer.

Onze kracht komt voort uit onze persoonlijke, open en snelle service. Geen tussenlagen, geen lange wachttijden. Wilt u met een van onze specialisten praten of heeft u zorgen over een bepaalde beschadiging? We staan u persoonlijk te woord en geven u graag advies.

Onze reparaties zijn bovendien duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Wanneer onze experts zijn langs geweest, is de beschadiging vrijwel onzichtbaar en de reparatie in veel gevallen sterker dan het origineel.

Expertise & wereldwijde kennis

Bij Multischadeplan vergaren onze schadeherstellers constant wereldwijde kennis van de nieuwste producten, materialen en reparatietechnieken. Hun expertise komt voort uit een onafgebroken nieuwsgierigheid naar trends en technologieën gecombineerd met jarenlange ervaring.
Met interne opleidingen en begeleiding tijdens de werkzaamheden, krijgen zelfs de jongste teamleden de kans zich te specialiseren in het herstellen van elk soort schade.

Zo zijn uw kostbare spullen bij Multischadeplan altijd in vakbekwame handen.

--

Heb jij de wens om het ambacht te leren? Kijk bij onze vacatures voor openstaande functies en geniet een interne opleiding.

 

Contact

info@multischadeplan.nl
030 634 14 10