• Scherpe tarieven
  • No cure, no pay

  • Terugkoppeling binnen 24 uur
  • 3 jaar garantie
  • Duurzaam, natura herstel

Keuken Reparatie

Uw keuken is het hart van uw woning. Het is de plek waar u eten bereid, familie ontvangt, recepten probeert en feestjes geeft, maar ook waar u scherpe voorwerpen gebruikt, hete pannen neerzet, vuur laat oplaaien en glazen breekt. Schade is er snel gemaakt maar vervangen een dure oplossing.
Gelukkig kan het team van Multischadeplan alles in en aan uw keuken repareren. Snel, duurzaam en kostenbesparend, maar bovenal de manier om van uw keuken weer een echte eyecatcher te maken.

Een beschadigd keukendeurtje vervangen? Uw kapotte aanrechtblad uitbreken? Het is niet langer nodig! Wat uw schade ook is, onze experts repareren het waar u bij staat. Vraag een vrijblijvende prijsopgave bij ons op en krijg binnen 24 uur terugkoppeling.

Beschadigd aanrechtblad?

Lees meer over schade aan uw aanrecht en hoe onze experts dit voor u kunnen repareren, en neem meteen een kijkje bij onze video van een aanrechtblad reparatie.

Voor en na reparatie

Na

Keukendeurtje repareren

Keukens worden vaak op maat gemaakt en de exacte kleurtinten veranderen elk seizoen. Dit maakt vervangen moeilijk, prijzig en een langdurig proces. Soms wordt u zelfs aangeraden alle deurtjes te vervangen, omdat uw huidige niet meer worden gemaakt.

Het team van Multischadeplan steekt hier een stokje voor!
Onze experts komen bij u thuis en repareren uw beschadigde keuken in een oogwenk. Vervanging is dus absoluut niet nodig. De schade wordt door ons opgevuld en in de exacte kleur gespoten. In sommige gevallen neemt de expert uw deurtje mee naar onze eigen spuiterij om de volledige oppervlakte te egaliseren. Na reparatie zijn uw keukendeurtjes weer zo goed als nieuw en in de meeste gevallen sterker dan voorheen.

Keukenleveranciers & woonwinkels

Multischadeplan is naast particulier schadehersteller ook de vaste samenwerkingspartner van vele keukenleveranciers en de bekendste woonwinkels en grootwarenhuizen van Nederland. Hierdoor hebben onze schadeherstel experts ervaring in het herstellen van letterlijk elke keuken.
Heeft uw installatieteam per ongeluk schade bij uw klant achtergelaten? Of zijn de keukenkastjes beschadigd geraakt tijdens transport? Neem contact op met ons zakelijk team en ontdek hoe wij uw keukens voor u kunnen repareren.

Zijn uw keukendeurtjes met folie bekleed?

Multischadeplan is zelfs een van de weinige bedrijven die het volledig kan bekleden met nieuwe folie in de exacte tint van uw keuken of, indien gewenst, in een geheel andere kleur of stijl.

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Meld uw schade nu vrijblijvend bij ons aan!

Stuur ons een beschrijving van de schade aan uw keuken, en kom in direct contact met een van onze experts.

Schade aanmelden