• Scherpe tarieven
  • No cure, no pay

  • Terugkoppeling binnen 24 uur
  • 3 jaar garantie
  • Duurzaam, natura herstel

Bad, Douchebak en Wastafel repareren

Is uw douchekop uit uw handen gevallen? Of een zwaar voorwerp op uw wastafel terecht gekomen? Een badkamer bestaat uit veel kwetsbare materialen, en lekkage en vochtproblemen liggen er op de loer. Dit maakt het noodzakelijk om kapot sanitair zoals uw wc of bad altijd te repareren. U hoeft tegenwoordig echter niets meer uit te breken of in zijn geheel te vervangen: schade in uw badkamer is door onze experts bij Multischadeplan snel en duurzaam hersteld – en wordt in de meeste gevallen zelfs door uw verzekering vergoed!

Een gaatje in uw emaille bad, een scheur in uw composiet douchebak, een afgebroken, keramische wastafel: Multischadeplan is de herstel specialist van Nederland en onze experts maken uw schade onzichtbaar waar u bij staat. Vraag een vrijblijvende prijsopgave voor reparatie van uw sanitair bij ons op en krijg binnen 24 uur terugkoppeling. Heeft u gebroken, kapotte tegels? Neem dan een kijkje op onze pagina over schade aan tegelwerk.

Voor en na reparatie

Na

Heeft u een opstalverzekering?

Dan wordt de schadereparatie in de meeste gevallen vergoed. Vraag een vrijblijvende offerte bij ons op om met uw verzekering te overleggen en krijg binnen 24 uur terugkoppeling van ons team.
Ontvang een offerte

Moet een beschadigde wastafel worden vervangen?

De meeste wastafels bestaan uit keramiek, kunststof, composiet of graniet. Elk van deze materialen zijn door Multischadeplan gemakkelijk te repareren, dus vervanging is absoluut niet meer nodig. Dit scheelt u bovendien het nodige hak en breekwerk. Zelfs wanneer de wastafel is afgebroken, is deze nog te redden. We adviseren dan wel om het afgebroken stuk wastafel te bewaren.

Om uw kapotte wastafel te repareren, gebruiken onze experts sterk en duurzaam opvulmateriaal. Vervolgens bootsen ze het reliëf en de kleur na, en werken ze de reparatie af met de exacte glansgraad van uw wastafel.

Het resultaat? Uw wastafel is weer zo goed als nieuw.

Wat als u een gescheurd bad of douchebak blijft gebruiken?

Acryl – ook wel kunststof genoemd – is als materiaal waterbestendig, maar de onderliggende vloer niet altijd. Bovendien kan het vocht dat onder uw douchebak of bad lekt groeiende schimmel problemen veroorzaken, en het materiaal rondom de schade scherp en gevaarlijk zijn. Een scheur in kunststof heeft bij gebruik vaak ook de neiging om verder naar de rand uit te scheuren.

Emaille is een beschermlaag over een stalen / gietijzeren bad of douchebak om roest en watererosie tegen te gaan. Beschadigd emaille moet het daarom zonder deze bescherming doen, waardoor de schade kan doordringen in het onderliggende staal. Omdat dit het noodzakelijk maakt om emaille binnen een paar maanden te repareren, zullen onze experts zo snel mogelijk voor u klaar staan.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een beschrijving van de schade in uw badkamer, en kom in direct contact met een van onze experts.

Meld uw schade aan