Tegels herstellen


Tegels brengen uw huis tot leven. Als echte eyecatchers zijn ze verkrijgbaar in alle soorten en maten, en kiezen is op zich al een enorme opgave. Het laatste wat u nu wilt zien, is een scheur in uw tegel, gebroken voegen of beschadigd glazuur. Gelukkig is de tijd van bruut hak- en breekwerk voorbij: een beschadigde tegel repareren is door onze experts zo gedaan en maakt uw tegelvloer of tegelwand weer zo goed als nieuw.

Wist u dat schade aan uw tegels in de meeste gevallen door uw opstalverzekering wordt vergoed? Vraag een vrijblijvende prijsopgave bij onze experts op en overleg dit met uw verzekering, of plan meteen een afspraak met ons in!

Scheuren in tegels repareren

Kapotte tegels in uw badkamer of keuken kunnen lekkage en schimmelproblemen in de muur veroorzaken. Wanneer het vocht zijn weg naar de achterkant van uw tegelwand vindt, wordt de lijm aangetast en krijgt u op den duur te maken met volledig loszittende tegels. Wacht dus niet tot het te laat is.

Alle gescheurde, gebarsten en beschadigde tegels zijn te repareren; van grote beschadigingen tot de kleinste haarscheuren. Zelfs de glans van kapotte glazuur tegels is te herstellen. U zult na afloop versteld staan van het resultaat.

Onze experts herstellen een scheur of barst in uw tegels met behulp van gesmolten opvulmateriaal welk dat van uw tegel nabootst en zich via warmte duurzaam aan de tegel hecht. De kleur, diepte en glans van uw tegels worden vervolgens vakkundig, snel en duurzaam hersteld. Na de reparatie kunt u uw tegel deze weer met een gerust hart gebruiken.

Vloertegels repareren

Een tegelvloer herstellen is een van de meest gevraagde schade reparaties in en om het huis. Niet gek wanneer we kijken naar hoe vaak we er op lopen of per ongeluk iets zwaars op laten vallen. Het uitbreken van een kapotte vloertegel is gelukkig niet nodig (en een gehele vloer vervangen ook niet!), want een beschadigde tegel repareren is door onze experts snel gedaan.

Een stuk uit een tegel repareren of gebarsten tegel herstellen, gebeurt met materiaal dat zich definitief hecht. Bovendien wordt naast het kleurpatroon bij de reparatie van o.a. keramische tegels en natuurstenen tegels ook het reliëf nagebootst, zodat het na afloop moeilijk wordt om nog van echt te onderscheiden

Onze experts zijn opgeleid in het repareren van o.a. keramische tegels, marmeren tegels, natuurstenen tegels, plavuizen, portugese tegels, travertin tegels en granieten tegels & meer. Neem contact met ons op voor meer informatie of meld de schade aan en ontvang een vrijblijvende prijsopgave.


Tegel voegen herstellen

Tegelvoegen beschermen uw tegels tegen scheuren, spanning op de ondergrond en temperatuurwisselingen, maar kunnen om dezelfde redenen ook breken en kapot gaan. Vanwege de belangrijke functie raden we aan om opnieuw te voegen of gebroken tegelvoegen te repareren.

Oude voegen in uw badkamer herstellen, of de voegen van uw vloertegels repareren, is door ons team zo gedaan en kunnen zelfs meteen bij het herstellen van beschadigde tegels worden meegenomen. Mocht u hier vragen over hebben, dan staan we u graag te woord.

Contact

info@multischadeplan.nl
030 634 14 10