• Scherpe tarieven
  • No cure, no pay

  • Terugkoppeling binnen 24 uur
  • 3 jaar garantie
  • Duurzaam, natura herstel

Schade aan woning en meubels door verhuizing

U heeft een nieuwe woning, gefeliciteerd! Maar waar u waarschijnlijk niet op had gerekend, is schade aan uw pas gelakte voordeur, gang, trapgat of meubels nog voor u daadwerkelijk bent ingetrokken. Een verhuizing heeft heel wat voeten in de aarde en het gebeurt regelmatig dat niet alles heelhuids overkomt. We begrijpen dat u niet op zulk soort extra onkosten zit te wachten en er enorm van baalt. Schade aan uw woning of meubels kan gelukkig snel en voordelig door onze experts worden gerepareerd, zodat u zorgeloos kunt beginnen aan het leven in uw nieuwe thuis.

Zijn uw meubels beschadigd tijdens de verhuizing? Of is er schade aan de woning veroorzaakt, zoals een kapotte deur, geschaafd deurkozijn, of gebroken tegel? De experts van Multischadeplan kunnen dit zo snel mogelijk voor u herstellen.

Vraag een vrijblijvende prijsopgave op via ons schadeformulier voor uzelf of voor uw verzekeraar en krijg binnen 24 uur terugkoppeling.

Voor en na reparatie

Meerdere schades tegelijk laten repareren

Bij een verhuizing komt het vaak voor dat uw inboedel en opstal gelijktijdig beschadigd raken: uw kast kan bijvoorbeeld langs het houten wandpaneel in het trapgat schaven op weg naar de eerste verdieping, of de eettafel valt op uw nieuwe tegelvloer met een gebroken tafelpoot èn tegel tot gevolg.

Dankzij de uitgebreide expertise binnen ons team, kunnen meerdere schades veroorzaakt door de verhuizing in een keer voor u worden aangepakt. Geen lange wachttijden, geen aparte afspraken. Bovendien vergoed uw inboedel- en opstalverzekering in veel gevallen een (deel van) de reparatie.

Schade veroorzaakt door uw verhuisbedrijf? Handel het snel af!

Heeft u of uw werknemer per ongeluk iets tijdens een verhuizing beschadigd? Ons team werkt samen met verhuisbedrijven om veroorzaakte schade zo snel mogelijk en tegen de scherpste tarieven te repareren. Zo kunt u zorgeloos door met de volgende klus.

Informeer nu naar onze zakelijke mogelijkheden.

Meubels

Zijn uw meubels tijdens de verhuizing beschadigd geraakt?

Lees hoe onze experts dit voor u kunnen repareren!

Vloeren

Heeft u iets zwaars op uw nieuwe vloer laten vallen?

Ontdek hoe onze experts uw vloer kunnen herstellen.

Deuren

Heeft u per ongeluk de deur of het deurkozijn geraakt?

Ontdek wat onze experts voor u kunnen betekenen.

Keuken

Heeft uw gloednieuwe keuken schade opgelopen?

Ontdek hoe onze experts de schade laten verdwijnen waar u bij staat.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een beschrijving van de schade aan uw woning of meubels, en ontvang vrijblijvend informatie van onze experts.  

Meld uw schade aan