• Scherpe tarieven
 • No cure, no pay

 • Terugkoppeling binnen 24 uur
 • 3 jaar garantie
 • Duurzaam, natura herstel

Aanrechtblad repareren

Uw aanrechtblad is als werkblad een van de meest gebruikte onderdelen in het huis. Een ongelukje is dus zo gebeurd! U kunt er met een hete pan een schroeiplek of brandblaar op krijgen, of, wanneer er iets uit uw keukenkastje valt, een deuk of buts. Bovendien kan een aanrechtblad in de loop der tijd scheuren of afbreken; iets waar niemand op zit te wachten.
Gelukkig hoeft u niet meteen uw volledige aanrechtblad te vervangen, maar het is wel belangrijk dat u de schade op tijd laat herstellen. Daarom staan de experts van Multischadeplan voor u klaar.

Is uw aanrechtblad beschadigd of gescheurd? Heeft u schroeischade, een brandplek op het aanrecht of schade door vocht? Onze experts komen op korte termijn bij u langs om dit vakkundig, snel en vooral duurzaam voor u te repareren. Multischadeplan maakt de schade vrijwel onzichtbaar waar u bij staat!

Vraag een vrijblijvende prijsopgave op via ons schadeformulier voor uzelf of voor uw opstalverzekeraar en krijg binnen 24 uur terugkoppeling.

Voor en na reparatie

Na

Reparatie van uw keukenblad

Het is mogelijk om elk soort aanrechtblad te repareren. Het herstellen van een keukenblad is vaak sneller, goedkoper en bovenal duurzamer dan een aanrechtblad vervangen of plaatsen van een nieuw keukenblad over de oude. U vermijdt bovendien extra schade door breekwerk. Elk aanrecht vereist zijn eigen reparatietechniek en wordt opgevuld met materiaal welk het origineel zo goed mogelijk nabootst. Onze vakbekwame experts zijn hierin opgeleid en gespecialiseerd en kunnen u hierdoor een persoonlijk en duidelijk advies geven.

Ontdek hoe onze experts uw aanrechtblad kunnen herstellen door hiernaast/onder het materiaal van uw keukenblad te selecteren. Staat uw soort aanrecht hier niet bij? Neem contact met ons op en spreek direct met een van onze schadeherstel specialisten.

 • Betonnen aanrechtblad repareren

 • Composiet aanrechtblad repareren

 • Fineer aanrechtblad repareren

 • Graniet aanrechtblad repareren

 • Houten aanrechtblad repareren

 • Keramiek aanrechtblad repareren

 • Kunststof aanrechtblad repareren

Ontvang een offerte

Heeft u een opstalverzekering?

Dan wordt de schadereparatie in de meeste gevallen vergoed. Vraag een vrijblijvende offerte bij ons op om met uw verzekering te overleggen en krijg binnen 24 uur terugkoppeling van ons team.

Ontvang een offerte

Wat als u een kapot of gescheurd aanrechtblad blijft gebruiken?

Een schade op het aanrechtblad vergroot na verloop van tijd. In veel gevallen wordt het een broedplaats voor bacteriën nu de beschermende toplaag niet langer glad is en het schoonmaken wordt bemoeilijkt.

Een scheur of barst in het aanrechtblad wordt langzaam dieper of langer. Een brandblaar op uw aanrecht schilfert en beschermt niet langer. Vocht doet een fineer keukenblad verder uitzetten en maakt het materiaal poreus en breekbaar, of brengt zelfs houtrot teweeg. Op een houten keukenblad veroorzaakt vocht groeiende, donkere vlekken door schimmel. Schades op een composiet of keramisch aanrechtblad kunnen zelfs scherp en gevaarlijk zijn.

Heeft u een opstalverzekering? Dan wordt de schade daarom in de meeste gevallen ook vergoed. Ontvang een vrijblijvende prijsopgave van ons via het aanmeldformulier en overleg dit met uw verzekering. U kunt natuurlijk ook meteen een afspraak met ons inplannen.

Hoe wordt een schade op het aanrechtblad hersteld?

Schade op een aanrechtblad wordt duurzaam gerepareerd met behulp van een unieke vulling voor elk materiaalsoort, het nabootsen van structuur en kleur en een beschermende afwerkingslaag. De juiste vulling wordt door onze experts op locatie gemaakt, met als uitgangspunt dat dit zich definitief aan het bestaande keukenblad zal hechten.

Via specifieke hersteltechnieken passend bij het desbetreffende materiaal, is het mogelijk om elk beschadigd aanrechtblad te repareren en de schade vrijwel onzichtbaar te maken.

Wanneer er veel krassen op het aanrechtblad zitten, kunnen onze experts er in overleg met u ook voor kiezen om een nieuwe toplaag over het gehele of overgrote deel van het aanrecht aan te brengen.

Benieuwd hoe het herstel van een aanrecht in zijn werk gaat? Bekijk onze video’s van een aanrechtblad reparatie!

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een beschrijving van de schade aan uw aanrechtblad, en kom in direct contact met een van onze experts.

Meld uw schade aan