• Scherpe tarieven
  • No cure, no pay

  • Terugkoppeling binnen 24 uur
  • 3 jaar garantie
  • Duurzaam, natura herstel

Kunststof aanrechtblad repareren

Al kan een kunststof aanrecht heel wat hebben, het is zeker niet hittebestendig. Onze experts komen wekelijks in aanraking met brandplekken door een hete pan of ovenschaal. De verbrande laag kunststof bladert hierdoor af en het onderliggende, gevoelige multiplex komt in aanraking met vocht en vuilophoping.

Is dit u ook overkomen? Hoe onoverkomelijk de brandplek ook lijkt, het is niet langer nodig om een volledig nieuw aanrechtblad aan te schaffen en te installeren. Het team van Multischadeplan herstelt uw aanrechtblad in een handomdraai.

Is uw kunststof aanrechtblad ook beschadigd? Na bezoek van onze experts is uw aanrechtblad weer klaar voor intensief gebruik. Vraag nu een vrijblijvende prijsopgave aan.

Voor en na reparatie

Kunststof aanrechtblad herstellen

Sterk, betaalbaar en verkrijgbaar in talloze kleuren en patronen: in de meeste keukens wordt gebruik gemaakt van een kunststof aanrechtblad. Het materiaal kan elk ander materiaal nabootsen – denk aan de beton- of marmerlook -, en is op een afstandje niet van echt te onderscheiden. Het is bovendien onderhoudsvriendelijk en bovenal een betaalbare optie voor huiseigenaren.

Een kunststof aanrecht bestaat uit drie verschillende lagen: multiplex, een kunststof decorlaag en een beschermingslaag. Onze experts verwijderen eerst de aangebrande of beschadigde gedeelten, en vullen de oneffenheden op. Na uitharding wordt het gekozen ontwerp van uw aanrecht nagebootst, zodat de schade opgaat in het geheel.

De experts van Multischadeplan

Kostbare vervanging is verleden tijd: het team van Multischadeplan repareert elk materiaal snel, vakkundig en met blijvend resultaat. Onze experts vergaren constant kennis over de allernieuwste en meest duurzame hersteltechnieken.

Laat uw beschadigde kunststof aanrecht vakkundig repareren!

Stuur ons nu een aantal foto’s toe en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave

Schade aanmelden