• Scherpe tarieven
  • No cure, no pay

  • Terugkoppeling binnen 24 uur
  • 3 jaar garantie
  • Duurzaam, natura herstel

Fineer aanrechtblad repareren

Schade aan een fineer aanrechtblad kan snel verergeren. Het keukenblad bestaat uit een dunne laag massief hout bovenop goedkoper spaanplaat of MDF. Hierdoor heeft het de klassieke uitstraling van massief hout en is vaak niet van echt te onderscheiden. Alleen dringt schade gemakkelijk door tot in de onderliggende laag, dat kwetsbaar is voor vuil en vocht.

Het is daarom belangrijk dat een beschadigd fineer aanrechtblad zo snel mogelijk wordt gerepareerd en u dit deel van het aanrecht tot die tijd niet gebruikt. De experts van Multischadeplan staan u binnen 24 uur te woord en komen op korte termijn bij u thuis langs voor kostenbesparend en duurzaam herstel.

Wilt u uw fineer aanrecht repareren? Onze experts kunnen dit snel en vakkundig voor u doen. Meld de schade bij ons aan en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave.

Voor en na reparatie

Fineer aanrechtblad herstellen

Een fineer keukenblad is gemaakt van hout en spaanplaat of MDF: een plaat van kleine, samengeperste houtvezels (MDF). De laagconstructie zorgt ervoor dat het minder snel barst of krom trekt dan een massief houten aanrechtblad en is voordeliger om aan te schaffen. Maar de houten toplaag (fineer) is maar enkele millimeters dik. Als dit deel van het blad eenmaal beschadigd raakt, komt het MDF bloot te liggen en grijpt vuil en water veel sneller om zich heen.

Dankzij het specialistische team van Multischadeplan hoeft u uw aanrechtblad gelukkig niet te vervangen. Onze expert repareert de schade met uniek opvulmateriaal dat met het hout ‘meebeweegt’. Vervolgens worden de houtnerven in kleur, patroon en structuur nagebootst. Na afloop is de schade zo goed als onzichtbaar.

De experts van Multischadeplan

Bij Multischadeplan repareert het team van schadeherstel specialisten dagelijks beschadigingen aan aanrechtbladen. Zij reizen hiervoor door heel Nederland, België en Luxemburg. Dankzij hun uitgebreide kennis en ervaring hebben ze schade aan uw fineer aanrechtblad in een handomdraai gerepareerd. Kom nu in contact en ontdek wat ze voor u kunnen betekenen.

Meld schade aan uw fineer aanrecht nu bij ons aan en ontvang een vrijblijvende prijsopgave!

Kom direct in contact met een van onze schadeherstel experts en ontdek wat ons team voor u kan betekenen.
Schade aanmelden