• Scherpe tarieven
  • No cure, no pay

  • Terugkoppeling binnen 24 uur
  • 3 jaar garantie
  • Duurzaam, natura herstel

Granieten aanrechtblad repareren

Uw granieten aanrechtblad is uniek; de blikvanger van de keuken. Elk natuurstenen blad heeft bovendien zijn eigen kleur en structuur, en is met zijn robuustheid, krasbestendigheid en slijtvastheid de investering meer dan waard. Logisch dat u baalt wanneer er toch een stukje is afgebroken of het aanrecht is gebarsten.

Gelukkig is schade op een granieten keukenblad te repareren. Vervangen is niet nodig. Ons team is vaardig in het duurzaam herstellen van dit natuurproduct, met aandacht voor het bijzondere patroon in uw keukenblad.

Is uw natuurstenen aanrechtblad beschadigd? Onze schadeherstel experts zijn u graag van dienst. Na ons bezoek is uw blad weer zo goed als nieuw! Ontvang nu een vrijblijvende prijsopgave.

Voor en na reparatie

Granieten aanrechtblad herstellen

Graniet is een van de hardste materialen die er bestaan. Deze luxueuze natuursteen is miljoenen jaren geleden door stollend lava gevormd. Hierdoor is elk blad enig in zijn soort en bestand tegen krassen, stoten, hitte en slijtage. Het steen bevat bovendien geen kalk, waardoor het is opgewassen tegen zuren en verkleuring. 

Dit betekent echter niet dat graniet niet kan beschadigen. Wanneer er een zwaar voorwerp op valt, kan er een gaatje of buts ontstaan, of een stukje afbreken. En a;s het aanrecht te koud is wanneer u er een hete pan op zet, kan een zogeheten ‘thermoshock’ het natuursteen breken. 

Dankzij specialistische kennis kunnen onze experts uw granieten aanrechtblad gelukkig zo herstellen dat het weer net zo sterk en slijtvast is als voorheen. Zij bootsen vervolgens het unieke patroon in kleur en structuur na, zodat de beschadiging na reparatie nog maar moeilijk is terug te vinden. Uw aanrecht is na reparatie weer klaar voor intensief gebruik. 

De experts van Multischadeplan

Het team van Multischadeplan reist door heel Nederland, België en Luxemburg om schade bij u thuis of op het werk te repareren. Met uitgebreide kennis van elk soort materiaal, hebben zij uw granieten aanrechtblad snel en vakkundig gerepareerd. Spreek nu rechtstreeks met een van onze experts!

Meld schade aan uw granieten aanrecht nu aan!

Wij kunnen uw natuurstenen keukenblad vakkundig repareren. Stuur ons een aantal foto’s en een beschrijving voor een vrijblijvende prijsopgave.

Schade aanmelden