• Scherpe tarieven
  • No cure, no pay

  • Terugkoppeling binnen 24 uur
  • 3 jaar garantie
  • Duurzaam, natura herstel

Keramiek aanrechtblad repareren

Een keramieken aanrecht is niet alleen een echte blikvanger, maar ook één van de allersterkste keukenbladen waaruit u kon kiezen. Het materiaal is gemaakt van klei, porselein en keramisch bindmiddel, samengeperst onder hoge druk & hitte. Hierdoor is het bestand tegen krassen, vlekken, extreme hitte en UV.

Schade aan dit bijzondere materiaal komt niet vaak voor, maar als er iets hards of scherps tegenaan stoot, kan er een stukje afbreken. Is uw keramisch aanrechtblad stuk gegaan? Ons team van experts heeft de kennis in huis om dit duurzaam te repareren. Bewaar het afgebroken gedeelte wel goed (als u dit nog heeft), want soms kan dit worden hergebruikt tijdens het herstel.

Heeft u een beschadigd keramieken aanrechtblad? Ons team repareert dit in een oogwenk. Vraag nu een vrijblijvende offerte op en kom binnen 24 uur in contact met een van onze experts.

Voor en na reparatie

Keramisch aanrechtblad herstellen

Een aanrecht gemaakt van keramiek is het ‘superblad’ onder de aanrechtbladen. U kunt er met gemak op snijden of een hete pan opzetten zonder schade achter te laten, en bovenal vlekbestendiger dan composiet en graniet. Maar als er een voorwerp tegen de rand aanstoot, kan er een deel vanaf breken of een buts ontstaan. Het aanrecht kan hierdoor scherp zijn of wordt een bron voor bacteriën.

Een schade aan een keramisch aanrecht door stoten of gevallen voorwerpen komt regelmatig voor. Onze experts repareren zo’n beschadiging duurzaam, met materiaal dat net zo sterk is als de rest van het blad. Vervolgens wordt het kleurpatroon nagebootst. Dankzij de unieke structuur en patronen blijft er na de reparatie van keramiek echter wel een licht litteken achter. 

De experts van Multischadeplan

Met specialistische kennis in materiaalsoorten en duurzaam herstel, blazen de experts van Multischadeplan nieuw leven in uw woning of pand. De tijd van dure vervanging is voorbij. Ons team maakt reparatie en hergebruik makkelijker dan ooit tevoren. Uw beschadigd keramisch aanrechtblad is bij ons in de juiste handen.

Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave

Geen lange wachttijden, geen poespas: stuur ons nu een aantal foto’s toe en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave

Schade aanmelden