• Scherpe tarieven
  • No cure, no pay

  • Terugkoppeling binnen 24 uur
  • 3 jaar garantie
  • Duurzaam, natura herstel

Houten aanrechtblad repareren

Een klassiek houten aanrechtblad geeft warmte aan uw keuken. Het is tijdloos, uniek, sfeervol, en een van de meest duurzame en slijtvaste materialen die u kunt kiezen. Een stukje natuur in uw eigen woning. Alleen heeft massief hout als nadeel dat het goed moet worden onderhouden en bovendien niet bestand is tegen krassen, hitte, vlekken en vocht.

Schade aan een houten aanrechtblad komt dan ook veelvoudig voor. Ons team van experts heeft jarenlange ervaring in de reparatie hiervan, en dit betekent dat het echt niet nodig is om een nieuw aanrechtblad te installeren. Na ons bezoek is uw keuken weer zo goed als nieuw en kan het weer jaren mee.

Heeft u schade en wilt u uw houten aanrechtblad repareren? Onze experts kunnen dit vakkundig voor u doen, met blijvend resultaat. Neem contact op met ons team en ontvang een vrijblijvende prijsopgave.

Voor en na reparatie

Houten aanrechtblad herstellen

Hout is prachtig materiaal in de keuken, en geeft een warme, natuurlijke look. Maar het is ook erg poreus en gevoelig. Een hete pan laat een brandplek achter, water veroorzaakt schimmel, nat metaal creëert zwarte vlekken en agressieve schoonmaakmiddelen verkleuren het blad. Bovendien ‘leeft’ hout en reageert het op temperatuurverschillen en luchtvochtigheid door te krimpen of uit te zetten, waardoor er natuurlijke scheuren in uw houten aanrechtblad kunnen ontstaan.

Het team van Multischadeplan repareert hierdoor wekelijks houten aanrechtbladen in heel de Benelux. Onze experts gebruiken speciale hersteltechnieken voor een duurzame reparatie, en gaan vervolgens aan de slag om de structuur en kleur van de houtnerven na te bootsen. Na ons bezoek toont uw aanrecht weer zo goed als nieuw!

De experts van Multischadeplan

U en uw schade zijn bij ons team in vakkundige handen. Onze experts zijn gespecialiseerd in de meest duurzame hersteltechnieken en kunnen bijna elk materiaal repareren. Vraag nu een vrijblijvende prijsopgave aan en kom in direct contact met een van onze herstelexperts.

Laat uw houten aanrechtblad vakkundig repareren!

Stuur ons nu een aantal foto’s en een beschrijving, en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave.

Schade aanmelden