• Scherpe tarieven
  • No cure, no pay

  • Terugkoppeling binnen 24 uur
  • 3 jaar garantie
  • Duurzaam, natura herstel

Betonnen aanrechtblad repareren

Een buts of gat in uw perfect gegoten, betonnen aanrechtblad? Diepe krassen door scherpe voorwerpen? Het is wel het laatste waar u aan wilt denken! Natuurlijk zijn lichte schades de perfecte toevoeging aan de robuustheid van een betonnen keukenblad, maar diepere schades niet. Vuil en bacteriën hopen zich hier steeds meer in op en schoonmaken wordt een hele klus.

Omdat het uitbreken en opnieuw gieten van een betonnen aanrechtblad een kostbare en tijdrovende onderneming is, is reparatie door Multischadeplan in veel gevallen dé oplossing: snel, vakkundig en met blijvend resultaat.

Is uw betonnen aanrechtblad beschadigd geraakt? Onze experts herstellen het in een oogwenk. Meld uw schade aan en ontvang een vrijblijvende prijsopgave.

Voor en na reparatie

Betonnen aanrechtblad herstellen

Betonnen aanrechtbladen winnen het steeds meer aan populariteit dankzij hun stoere, robuuste uitstraling. Het beton wordt in een op maat gemaakte mal gegoten en geïmpregneerd tegen vuil en vlekken. Het materiaal is hittebestendig en slijtvast, maar tegelijkertijd veel poreuzer dan natuursteen, waardoor een kras snel is gemaakt.

Lichte krassen versterken de industriële look, maar grotere beschadigingen kunnen vuil aantrekken en zijn soms een doorn in het oog. In dat geval kunnen onze schadespecialisten een oplossing bieden: kwalitatieve en duurzame reparatie. Uw schade zal worden opgevuld, gekleurd en afgewerkt. Na ons bezoek is uw aanrecht weer zo goed als nieuw. 

De experts van Multischadeplan

Bij Multischadeplan bent u altijd in vakbekwame handen. Dankzij jarenlange verwerving van kennis in materiaalsoorten en de nieuwste hersteltechnieken, kunnen onze experts elke schade in en aan uw woning herstellen. Ons team repareert uw betonnen aanrechtblad waar u bij staat, en biedt bovendien een garantie van 3 jaar.

Meld schade aan uw betonnen aanrechtblad nu bij ons aan!


Geen lange wachttijden, geen poespas: kom binnen 24 uur in contact met een van onze experts en ontvang een vrijblijvende prijsopgave.

Schade aanmelden