• Scherpe tarieven
  • No cure, no pay

  • Terugkoppeling binnen 24 uur
  • 3 jaar garantie
  • Duurzaam, natura herstel

Composiet aanrechtblad repareren

Een composiet aanrechtblad is duurzaam, en kras-, stoot- en vochtbestendig. Dat maakt het een van de meest populaire materiaalsoorten voor een aanrechtblad. Het wordt vaak gebruikt als alternatief voor een granieten of keramieken aanrechtblad. Maar composiet heeft ook zijn kwetsbare kant: het kan verkleuren, breken of door plotselinge temperatuurverschillen scheuren.

Onze experts kunnen uw composiet keukenblad gelukkig in een handomdraai repareren. Vervangen is in veel gevallen niet nodig. Zo bespaart u kosten en is uw aanrecht snel weer klaar voor intensief gebruik.

Is uw composiet aanrechtblad beschadigd geraakt? Bij onze experts bent u in vakkundige handen! Uw schade wordt duurzaam gerepareerd en het unieke kleurpatroon volledig hersteld. Meld uw schade nu aan en ontvang meteen een vrijblijvende prijsopgave.

Voor en na reparatie

Composiet aanrechtblad herstellen

Dankzij de mix tussen kwarts, een van de aller sterkste materialen die de natuur te bieden heeft, kunststof, hars en andere steenresten ziet een composiet aanrechtblad er na 5 jaar vaak nog net zo uit als bij aankoop. Zo’n duurzaam en slijtvast materiaal vraagt dan ook om herstel dat net zo sterk is als het origineel.

Onze experts werken met een unieke vulling dat sterker is dan staal, en passen hierbij een specialistische reparatietechniek toe. Vervolgens bootsen ze het kleurpatroon na. Na afloop is de schade vaak niet (snel) meer terug te vinden en uw aanrecht weer klaar voor intensief gebruik.

De experts van Multischadeplan

Multischadeplan is een van de meest ervaren schadeherstelbedrijven van Nederland, België en Luxemburg, en onze experts hebben constant toegang tot de nieuwste hersteltechnieken. Dankzij specialistische kennis in de productie, structuur en toepassingen van composiet, is uw aanrechtblad in snel gerepareerd.

Meld schade aan uw composiet aanrechtblad nu bij ons aan!

Spreek rechtstreeks met een van onze schadeherstel experts en ontvang een vrijblijvende prijsopgave.

Schade aanmelden