• Scherpe tarieven
  • No cure, no pay

  • Terugkoppeling binnen 24 uur
  • 3 jaar garantie
  • Duurzaam, natura herstel

Hitte, schroeischade of brandplek repareren

Een hete pan op uw aanrecht gezet? Of heeft oplaaiend vuur uw keukenkastjes beschadigd? Net als met de huid kan de buitenlaag van uw meubels en opstal verbranden. Vuur en hete voorwerpen laten nare schroeischade achter, die moeilijk zijn te verbergen en in de loop der tijd verergeren. Gelukkig hoeft u niet meteen aan vervangen te denken, maar is het wel aan te raden om dit zo snel mogelijk te laten repareren.

Of u nu met een kleine schroeischade of een grote brandplek zit, onze experts lossen dit snel en vakkundig voor u op. Neem contact op met ons team en ontvang een vrijblijvende prijsopgave.

Voor en na reparatie

Na

Schade door hitte

In huis komt de meeste schade door hete voorwerpen of oplaaiend vuur. De zwarte plekken of brandblaren die achterblijven is de reactie van de beschermlaag op de hitte en legt het meest kwetsbare deel van het meubel bloot. Onze experts kunnen dit repareren door de verbrande laag weg te halen, onderliggende schade te repareren en een nieuwe bovenlaag aan te brengen met de originele structuur en kleur.

Lees meer over de reparatie van keukendeurtjes en herstel van het keukenblad of ga meteen met ons in gesprek.

De schade herstelexperts van Multischadeplan

Het team van Multischadeplan heeft jarenlange ervaring in het herstel van beschadigingen in en om het huis. Dure investeringen als meubels, vloeren, keukens, tegels en kozijnen hoeven niet langer te worden vervangen met de technieken van nu.

Onze experts blazen elk materiaal een tweede leven in, verbergen schade en geven het een nieuwe uitstraling waar u bij staat, inclusief drie jaar garantie.

Heeft u schade door hitte?

Stuur ons een beschrijving van de schade in uw woning of pand, en kom in direct contact met een van onze experts.

Schade aanmelden