• Scherpe tarieven
  • No cure, no pay

  • Terugkoppeling binnen 24 uur
  • 3 jaar garantie
  • Duurzaam, natura herstel

Caravan of Camper reparatie

Wonen, slapen, koken en douchen: alles komt samen op de enkele vierkante meters van uw caravan of camper. Omdat u in vakanties de ruimte intensief gebruikt, is het een hele opgave om uw rijdende woning zonder kleerscheuren terug te brengen. Onze experts rijden dan ook door de gehele Benelux om reparaties op alle mogelijke locaties, waaronder uw camping of sta locatie, uit te voeren. Wel zo gemakkelijk.

Is uw caravan of camper beschadigd? Wilt u lekkage of vergroting van de schade voorkomen? Of staat u op het punt uw camper of caravan te verkopen? Vervangen is niet langer nodig: wij herstellen het waar u bij staat. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Voor en na reparatie

Na

Schade aan uw caravan of camper

Omdat uw caravan of camper verplaatsbaar moet zijn, worden lichte, maar poreuze materialen voor het interieur gebruikt. Valt er iets uit uw keukenkastje op het aanrecht, de tafel, vloer of douchebak, dan kan er hierdoor snel een buts, gat of deuk in komen. Het team van Multischadeplan is opgeleid in de allernieuwste reparatietechnieken voor het interieur van caravans en campers. Als een van de meest gespecialiseerde schadeherstelbedrijven bent u bij ons in deskundige handen. Het materiaal van uw interieur is hierbij van ondergeschikt belang: onze experts kunnen elke schade repareren.

Keuken & kastjes

Heeft u een beschadiging aan de keuken of een van de kastdeurtjes?

Ontdek hoe onze experts dit voor u kunnen repareren!

Meubels

Heeft u schade aan het meubilair of de bekleding van uw caravan of camper?

Ontdek hoe onze experts te werk gaan!

Vloer

Heeft u een beschadiging op de vloer van uw caravan of camper ontdekt?

Lees hoe onze experts dit voor u kunnen herstellen!

Douche of wastafel

Is de douchebak of wastafel gescheurd of kapot gegaan?

Ontdek wat ons team van experts voor u kunnen betekenen!

Uw caravan of camper weer klaar voor verhuur.


Zijn een of meerdere van uw caravans of campers
na verhuur beschadigd bij u teruggekomen?

Bij Multischadeplan begrijpen we dat u deze niet zomaar uit de roulatie kunt halen, maar het liefst wel is gerepareerd voordat de volgende huurperiode of het nieuwe seizoen aanbreekt. Onze experts denken met u mee, en kunnen schade op grote schaal en op een door u gewenst tijdstip repareren. Zo zijn uw campers, (sta-)caravans of vakantiehuisjes weer snel klaar voor gebruik.
Neem zakelijk contact met ons op en ontdek wat ons team voor u kunt betekenen.

Zakelijk contact opnemen