• Scherpe tarieven
  • No cure, no pay

  • Terugkoppeling binnen 24 uur
  • 3 jaar garantie
  • Duurzaam, natura herstel

Natuurstenen tegels repareren

Natuursteen is door de natuur over vele eeuwen heen gevormd. Het bestaat voor honderd procent uit natuurlijke materialen, en omdat lagen uit gesteente nooit exact hetzelfde zijn, is de samenstelling van elke tegel uniek. Het laatste wat u wilt is dat uw natuurstenen tegel barst of een gat krijgt door een gevallen voorwerp! Gelukkig kunnen onze experts dit snel en vakkundig voor u repareren.

Kan schade op natuursteen echt verdwijnen? Ja! Uitbreken is tegenwoordig absoluut niet meer nodig. Meld uw schade aan en ontvang een vrijblijvende prijsopgave in uw mail.

Voor en na reparatie

Natuurstenen tegels herstellen

De karakteristieke, duurzame en slijtvaste vloertegels vragen om een reparatie welk net zo sterk is als het originele materiaal. En laat dat nu precies het uitgangspunt van onze schadeherstellers zijn. Met de juiste hersteltechnieken en kwalitatief opvulmateriaal is uw vloer weer klaar voor intensief gebruik.

Onze experts repareren de keramische tegel door de schade op te vullen met materiaal dat de natuursteen nabootst en zich aan de rest van de tegel hecht. De vulling is vaak sterker dan de rest van de tegel! Ter afwerking wordt het kleurpatroon en reliëf nagebootst, waardoor de schade en de rest van uw tegel niet meer zijn te onderscheiden.

Wist u dat de meeste opstalverzekeringen schadeherstel aan uw tegels vergoeden? Meld uw schade bij ons aan en spreek met een van onze schadeherstel experts over de reparatie van uw natuurstenen tegelvloer. Neem voor meer informatie over beschadigde tegelvloeren ook een kijkje op onze pagina over reparatie van tegels.

De experts van Multischadeplan

Multischadeplan is de schade herstel specialist van de Benelux. Onze experts vergaren constant wereldwijde kennis van producten, nieuwste materialen en meest duurzame hersteltechnieken. Daarnaast zijn onze reparaties betaalbaar, duurzaam en van hoge kwaliteit. Uw natuurstenen tegel is na reparatie weer zo goed als nieuw.

Meld schade aan uw natuurstenen tegelvloer nu bij ons aan en ontvang een vrijblijvende prijsopgave!


Stuur ons foto’s en een beschrijving via ons aanmeldformulier, en ontdek hoe wij de schade aan uw natuurstenen vloer kunnen repareren.

Schade aanmelden