• Scherpe tarieven
  • No cure, no pay

  • Terugkoppeling binnen 24 uur
  • 3 jaar garantie
  • Duurzaam, natura herstel

Keramische tegels repareren

Keramische tegels bestaan uit gebakken lagen klei en zand. Vaak hebben ze een glazuurlaag ter bescherming tegen vlekken en vuil. Keramiek is bovenal erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Wanneer een tegel toch barst omdat er bijvoorbeeld iets zwaars op is gevallen, dan is reparatie de snelste en meest duurzame oplossing.

Is uw keramische tegel gebroken? Zit er een buts of gat in? Onze experts herstellen de schade waar u bij staat. Vraag nu een vrijblijvende prijsopgave op en ontvang binnen 24 uur terugkoppeling van ons team!

Voor en na reparatie

Keramische vloertegels herstellen

Voor het repareren van een keramische tegel vullen onze herstelspecialisten de schade op met middel dat de kleistructuur nabootst en zich aan de rest van de tegel hecht. De vulling is vaak sterker dan de rest van de tegel!

Vervolgens gaan onze experts aan de slag met het reliëf en kleurpatroon. Of u nu een hout-, natuursteen- of betonlook op uw keramische tegels heeft: na afloop van de reparatie is de schade vrijwel onzichtbaar.

Heeft u bovendien gebroken tegelvoegen, dan kunnen onze schadeherstellers dit meteen voor u meenemen. Kijk voor meer informatie over beschadigde tegels en het herstellen van voegen ook op onze pagina over reparatie van tegels.

De experts van Multischadeplan

Multischadeplan is de schade herstel specialist van de Benelux. Onze experts vergaren constant wereldwijde kennis van producten, materialen en de nieuwste, meest duurzame hersteltechnieken. De schade op uw keramische tegels verdwijnt daardoor waar u bij staat, waarna u uw vloer weer met een gerust hart kunt gebruiken.

Meld schade aan uw keramische tegelvloer of tegelwand nu bij ons aan en ontvang een vrijblijvende prijsopgave!


Stuur ons foto’s en een beschrijving van de schade aan uw vloer via ons aanmeldformulier, en kom direct in contact met een van onze experts voor vrijblijvend en eerlijk advies.

Schade aanmelden