• Scherpe tarieven
  • No cure, no pay

  • Terugkoppeling binnen 24 uur
  • 3 jaar garantie
  • Duurzaam, natura herstel

Parket en Laminaat repareren

Een scheur, gat, buts of deuk in uw parket of laminaatvloer: het kan een doorn in uw oog zijn. Bovendien hopen vuil en bacteriën zich in de oneffenheid op en wordt schoonmaken bemoeilijkt. Dit laatste kan de schade zelfs aanzienlijk vergroten. Gelukkig kunnen onze schade-experts een oplossing bieden!

Is uw parketvloer of laminaat beschadigd? In bijna alle gevallen is een houten vloer herstellen goedkoper dan vervangen. Meld uw schade aan en ontvang een vrijblijvende prijsopgave.

Voor en na reparatie

Houten vloer herstellen | Parketvloer en laminaat

Parket en laminaat bestaan beiden grotendeels uit hout. Waar de toplaag van een parketvloer is gemaakt van massief hout, is laminaat opgebouwd uit verschillende lagen houtrest en een kunststof toplaag.

Omdat hout ‘leeft’ en door temperatuurverschillen uitzet of krimpt, ontstaan er in houten vloeren vaak op natuurlijke wijze scheuren en gaten. Zware voorwerpen hebben daarnaast de kracht om er een flinke deuk of gat in te slaan en door waterschade kan vooral laminaat flink opzwellen en poreus worden.

Het team van Multischadeplan heeft jarenlange ervaring in het duurzaam repareren van uw houten vloer en nabootsen van de verschillende kleurtinten en nerven in alle houtsoorten. Na herstel is de beschadiging vrijwel onzichtbaar. Kiest u ervoor om uw laminaat of parket te laten repareren, dan bent u bij onze experts in vakkundige handen!

Heeft u meerdere krassen op uw houten vloer?

Dan is een gehele opfrisbeurt een goed en voordelig alternatief! Meld de schade aan uw vloer nu bij ons aan en spreek meteen met een van onze schadeherstellers over de mogelijkheden.

Meld schade aan uw parket of laminaat nu bij ons aan en ontvang een vrijblijvende prijsopgave.


Stuur ons een beschrijving en foto’s van de schade aan uw vloer via ons aanmeldformulier, en kom direct in contact met een van onze experts voor vrijblijvend en eerlijk advies.

Schade aanmelden