• Scherpe tarieven
  • No cure, no pay

  • Terugkoppeling binnen 24 uur
  • 3 jaar garantie
  • Duurzaam, natura herstel

Marmoleum of Linoleum repareren

Linoleum en marmoleum bestaan uit natuurlijke materialen en is hierdoor erg duurzaam. Bovendien is het kras- en slijtvast. Helaas betekent dit niet dat het bestand is tegen elk soort schade. Beschadigd linoleum en marmoleum, door brand, water, chemische stoffen of scherpe voorwerpen of anders, kunnen door ons team van experts gelukkig snel worden hersteld.

Herstel is vaak voordeliger, duurzamer en simpeler dan vervangen. Wilt u uw linoleum of marmoleum vloer repareren? Meld uw schade nu bij ons aan en ontvang een vrijblijvende prijsopgave!

Voor en na reparatie

Wat is het verschil tussen linoleum en marmoleum?

Linoleum is de verzamelnaam voor vloeren gemaakt van een mengsel van o.a. lijnzaadolie, kurk, hars, kalk, houtmeel en jute. Als een van de marktleiders in linoleum heeft Forbo Marmoleum als collectie uitgebracht: een linoleum vloer met marmer-achtige uitstraling, waarbij de kleuren niet volledig met elkaar zijn gemengd. Voor het herstel van linoleum en marmoleum gaan onze experts dan ook exact hetzelfde te werk, al zal bij een marmoleum reparatie extra aandacht naar het nabootsen van het marmer patroon gaan.

Reparatie linoleum en marmoleum vloer

Wanneer de experts van Multischadeplan linoleum of Forbo’s marmoleum repareren, houden ze rekening met de natuurlijke samenstelling. De beschadiging in uw vloer wordt duurzaam opgevuld en ingekleurd met dezelfde kleurtinten en patronen als het origineel. Vervolgens brengt onze herstelspecialist een beschermende toplaag aan met dezelfde egale uitstraling en krasvastheid. Uw vloer is na afloop van de reparatie weer net zo bestand tegen intensief gebruik als voorheen.

Heeft u vragen of spreekt u graag met een van onze experts over herstel van uw linoleum of marmoleum vloer? Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave voor uzelf of uw opstalverzekeraar.

De experts van Multischadeplan

Multischadeplan is een van de meest gespecialiseerde schadeherstelbedrijven ter wereld. Onze experts worden continu intern en extern opgeleid in de nieuwste hersteltechnieken voor elk soort materiaal. Hierdoor kunnen ze uw linoleum vloer of Forbo Marmoleum vloer vakkundig, en duurzaam voor u herstellen. Tegelijkertijd bootsen ze het originele patroon na, waardoor uw schade na afloop van ons bezoek nauwelijks tot niet meer is terug te vinden en u uw vloer weer volop kunt gebruiken. Kom nu in contact met onze experts!

Meld schade aan uw linoleum of marmoleum vloer nu bij ons aan en ontvang een vrijblijvende prijsopgave


Stuur ons foto’s en een beschrijving van de schade aan uw vloer via ons aanmeldformulier, en kom direct in contact met een van onze experts voor vrijblijvend en eerlijk advies.

Schade aanmelden