Testmobiel2

 


 

Vloer repareren


Een vloer is om op te lopen, te spelen, te dansen, te sporten; een vloer is om op te leven. Maar waar geleefd wordt, gebeuren ongelukjes. En met een dure investering als deze is een beschadigde vloer vervangen wel het laatste waar u aan wilt denken. Daarom staan de experts van Multischadeplan voor u klaar, gespecialiseerd in het laten verdwijnen van schades en volledig herstellen van elk soort vloer. Na de reparatie is uw vloer weer zo goed als nieuw en klaar voor intensief gebruik!

Is er iets zwaars op uw parket vloer gevallen? Zit er een scheur in uw houten vloer, zijn uw vloertegels gebroken of zitten er vlekken op uw pvc vloer? Spreek met een van onze schadeherstel experts over vakkundige, snelle en duurzame reparatie van uw vloer, en ontvang meteen een vrijblijvende prijsopgave.

Bij Multischadeplan worden onze reparateurs opgeleid in de nieuwste reparatietechnieken en beste, meest duurzame producten voor elke soort vloer. Uw vloer is bij ons in vakbekwame handen.
Lees meer over het materiaal van uw soort vloer en hoe onze experts te werk gaan bij het herstel:

Houten vloer repareren (Laminaat en Parket)
PVC vloer repareren
Keramische tegels repareren
Natuurstenen tegels repareren
Linoleum | Marmoleum repareren
Bijzondere vloeren: gietvloer, grindvloer, kurkvloer en vinyl repareren

Staat uw soort vloer hier niet bij? Neem contact met ons op en spreek met een van onze schade herstel specialisten!

Wist u dat reparatie van uw kapotte vloer in veel gevallen door uw opstalverzekering wordt vergoed? Meld schade aan uw vloer nu bij ons aan via enkele foto’s en ontvang een vrijblijvende prijsopgave om te overleggen.

Contact

info@multischadeplan.nl
030 634 14 10