Testmobiel2

Schade aan uw vloer

Waar geleefd wordt, gebeuren ongelukjes. Een vloer is er om deze op te vangen, maar een kapotte vloer blijft in het oog springen. Voor kinderen kan dit zelfs gevaarlijke situaties opleveren.

Een beschadigde vloer vervangen is vaak echter een erg dure investering en veel te grote verbouwing. Dit is dan ook de reden dat we bij Multischadeplan met experts werken die zijn gespecialiseerd in de reparatie van elk soort vloer. Belangrijk is hierbij dat de schade onzichtbaar is, maar ook intensief gebruik aan kan en daarom duurzaam is.

Uw vloer kan vakkundig worden hersteld, of alleen een opfrisbeurt krijgen bij sprake van krassen. Tijdens de reparatie verdwijnt een gat, buts, kras, scheur, deuk of andere beschadigingen terwijl u er naar kijkt.

Soorten vloeren

Bij het inrichten van een woning ontdekt een ieder al de grote hoeveelheid in soorten vloeren: houten vloeren, plavuizen, tapijt, marmoleum, gietvloeren en nog veel meer! Eenmaal geplaatst, worden deze veel en herhaaldelijk gebruikt en is het niet ongewoon dat er zware spullen op vallen. Uw zorgvuldig uitgekozen vloer kan hierdoor breken, scheuren of afbreken / brokkelen en dat is nog maar het begin.

Hoe sneller u de vloer repareert, des te sneller houdt u vergroting van de schade tegen en voorkomt u totale vervanging van de vloer.

Vloeren waaraan wij schades repareren:

-    Parket vloer
-    Laminaat vloer
-    Vinyl vloer
-    Zeil vloer
-    Linoleum vloer
-    Marmoleum vloer
-    Composiet vloer
-    Gietvloer
-    grindvloer
-    Kurkvloer
-    Natuurstenen vloer: Marmer – travertin – graniet. 
-    Stoffen tapijt
-    Perzisch of Oosters tapijt

Kapotte vloer maken

Kan uw kapotte vloer gemaakt worden? Waarschijnlijk wel. Wanneer u dermate veel schade aan uw vloer ontdekt, kunt u ook samen met de expert kijken naar de mogelijkheid voor het gedeeltelijk of geheel plaatsen van een nieuwe vloer.

Wenst u meer informatie over uw schade of wilt u uw vloer zeker laten repareren? U kunt uw schade aanmelden via de oranje button onderaan de pagina. Heeft u een vraag waar u liever direct antwoord op wenst of is er sprake van spoed door bijvoorbeeld een lekkage? Bel ons op het nummer 030 - 6341410

 

Contact

info@multischadeplan.nl
030 634 14 10