PVC vloer repareren


PVC vloeren staan bekend om hun geluiddempende en waterbestendige eigenschappen, en de talloze designs waarin het te verkrijgen is. Doordat de vloer meestal zit vastgelijmd of schades zich over meerdere ‘planken’ verdelen, krijgt reparatie in bijna alle gevallen de voorkeur. Het is snel, duurzaam en, bovenal, goedkoper dan vervanging.

PVC vloeren zijn gemaakt van kunststof en imiteren vaak een houten parketvloer, natuurstenen vloer of Portugese tegels. De toplaag heeft een 3D structuur, waardoor je nerven en noesten van hout of het reliëf van natuursteen ook echt kunt voelen. Omdat het materiaal zachter is dan wat het imiteert, kunnen schades mettertijd gemakkelijk groter worden.

Herstellen van uw PVC vloer

Bij het repareren van een PVC vloer richten onze schade-experts zich op het onzichtbaar maken van de schade door nabootsing van het unieke kleurpatroon en reliëf, en tegelijkertijd het herstellen van de bijzondere eigenschappen. Een beschadiging op uw PVC vloer wordt daarom eerst opgevuld via specifieke reparatiemethodes. Het opvulmateriaal hecht zich hierdoor duurzaam aan uw vloer. Wanneer de schade is afgewerkt met een beschermlaag, is het zelfs weer bestendig tegen dagelijks gebruik en schoonmaken.

Wilt u een kras in uw PVC vloer herstellen? Zit er een scheur? Vraag snel een vrijblijvende prijsopgave op voor uzelf of voor uw opstalverzekering en ontvang binnen 24 uur terugkoppeling!

De experts van Multischadeplan

Bij Multischadeplan worden onze specialisten in schadeherstel intern opgeleid in de nieuwste hersteltechnieken voor elk soort materiaal. Uw PVC vloer herstellen ze hierdoor snel en vakkundig, maar bovenal duurzaam, zodat u na afloop uw vloer weer volop kunt gebruiken.

Meld uw schade aan en spreek met een van onze schadeherstel experts over de reparatie van uw PVC vloer.

 

Contact

info@multischadeplan.nl
030 634 14 10