Testmobiel2

 


 

Schade door Aardbeving


Uw huis kraakt, uw muren bewegen, uw vloer trilt: een aardbeving kan een van de meest angstaanjagende momenten zijn en u blijft met de littekens zitten. De schade kan enorm oplopen. Ons team begrijpt uw situatie en kijkt samen met u naar de beste oplossingen om aardbevingsschade zo snel mogelijk te doen verdwijnen.

Is uw woning door een aardbeving beschadigd? Neem contact op met ons team en ontvang advies over schadereparatie en vergoeding door uw verzekering.

Dit zijn naast gescheurde muren de meest voorkomende schades door aardbeving volgens onze experts:

Gebroken tegels

Omdat uw muren in direct contact staan met de aarde, kunnen uw natuurstenen en keramische tegels scheuren. Het is gelukkig niet nodig om de hele muur of vloer opnieuw te betegelen. Onze experts kunnen de beschadigde tegels herstellen door de scheur op te vullen, en het reliëf en kleurpatroon van uw tegels na te bootsen. Lees meer informatie over reparatie van gescheurde tegels of spreek met een van onze experts.

Gescheurd bad/ gebroken douchebak

Aardbevingen richten niet alleen schade aan vloer en muren. De trillingen kunnen een emaille bad breken en de beweging van de muur een kunststof douchebak of uw wastafel doen scheuren. Breek uw badkamermeubels niet uit: onze schadeherstel experts repareren sanitair waar u bij staat. Scheuren en butsen worden opgevuld met sterk en waterbestendig materiaal en gedekt met een (emaille) toplaag en glanzende afwerking. Uw sanitair is na afloop weer zo goed als nieuw. Lees meer informatie over badkamer schade of neem contact met ons op.

Heeft een aardbeving andere schade in uw huis veroorzaakt? Kom in contact met een van onze experts om uw situatie te bespreken.

 

Contact

info@multischadeplan.nl
030 634 14 10