Testmobiel2

Schade door aardbeving

Als de grond onder u beweegt, zorgen de trillingen voor scheuren in bouwwerken zoals uw woning. Iets wat u waarschijnlijk met uw eigen ogen heeft ervaren, getuige het feit dat u een kijkje op deze pagina over schade door aardbevingen neemt.

In sommige delen van ons land, voornamelijk de Noordelijke provincies Groningen en Drenthe, vinden regelmatig aardbevingen plaats. Zo'n beving kan delen van uw woning teveel worden, waardoor het scheurt. Een dergelijke scheur is vaak niet klein en springt in het oog. Bovendien moet worden voorkomen dat bij een eventuele volgende beving, deze nog verder scheurt.

Heeft er u een aardbeving meegemaakt? Is uw huis beschadigd achtergebleven? Onze experts komen bij u langs om de schade op te nemen. Vaak kunt u de reparatie door uw inboedel en opstalverzekering laten vergoeden: Multischadeplan is hiervoor een erkend herstelbedrijf. 

Scheur in muur of vloer

De woonkamer, keuken en badkamer zijn in veel gevallen betegeld met natuursteen of keramische tegels. Door de beving kunnen deze natuurstenen vloeren en betegelde wanden breken; scheuren of op een andere manier beschadigd raken.

Daar de kosten voor bevingsschades na een aardbeving hoog kunnen oplopen, willen we benadrukken dat het niet altijd nodig is om hierbij ook nog de kapotte vloer of afgebrokkelde wand volledig uit uw woning te breken en te vervangen. Beschadigingen aan natuursteen of keramiek kunnen snel en blijvend worden gerepareerd. Zelfs wanneer u te maken heeft met grote scheuren of gaten door tijdens de beving gevallen voorwerpen.

Gebroken douchebak, bad en meubels

De aardbevingen die we in Nederland kennen, richten niet alleen schade aan vaste onderdelen van uw huis aan, zoals muren en vloeren, maar ook aan dat wat u erin heeft gezet / geplaatst.

Zo kan de trilling uw emaille bad of kunststof douchebak doen breken en verschijnen er regelmatig scheuren in wasbakken. De douchekop schudt los en raakt het bad, er vallen voorwerpen op het aanrecht, de houten tafel, dressoir of kast en scharnieren of kozijnen schieten los of verzakken. Kortom, er zijn ontelbare schades welk door een beving worden veroorzaakt. Elk van de genoemde schades en vele andere zijn door onze experts te repareren. Wilt u precies weten hoe? Navigeer dan in het menu op deze pagina om te lezen hoe we te werk gaan bij het desbetreffende onderdeel.

Reparatie in uw door aardbeving getroffen huis

De experts van Multischadeplan reizen door heel Nederland en zijn in staat om bij u op locatie de schades te repareren. U kunt hierbij van te voren overleggen (bij het maken van een afspraak) in hoeverre alle schades in een keer kunnen worden meegenomen en wat wij hierin voor u kunnen beteken.

Een (combinatie-) schade door meldt u aan via het schadeformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om samen de aardbevingsschade zoveel mogelijk te beperken.

Heeft u een vraag of is er sprake van spoed? Bel ons dan op het nummer 030 - 6341410

 

Contact

info@multischadeplan.nl
030 634 14 10