Testmobiel2

Schade in de badkamer

Wat als uw douchekop in het bad valt of een voorwerp uit uw handen glijdt en de douchebak beschadigd? Wat als tijdens de instalatie uw kraan per ongeluk in uw emaille wasbak terecht komt?

Er kan een kleine schade zoals een buts, gaatje of scheurtje ontstaan, maar ook grote gaten en scheuren die de douchebak elk moment door midden breken.  In een ruimte waar veel vocht voorkomt, zal elk van deze beschadigingen echter snel (verder) vergroten.

Kapot sanitair leidt op de korte of lange termijn tot lekkage Het is daarom noodzakelijk dat deze worden hersteld.
Heeft u schade? U kunt deze aanmelden via de oranje button onderaan de pagina. Heeft u een vraag of is er sprake van spoed door bijvoorbeeld een lekkage? Bel ons op het nummer 030 - 6341410

Badkamertegels

Een badkamer bestaat uit kwetsbaar materiaal. Neem bijvoorbeeld de keramiek en natuurstenen tegels. Veel van het tegelwerk gaat kapot door vallen of stoten, boorgaatjes, afbrokkeling of scheuren door beving. Het is zonde en vooral kostbaar om door een of enkele stukke tegels alles te uit te breken en de vloer en muur opnieuw te betegelen. 

Toch moet er iets gebeuren, want lekkage ligt op de loer. We adviseren u daarom graag en vrijblijvend over de mogelijkheden die u heeft op basis van de ontstane schade. In de meeste gevallen kunnen wij dit bovendien vakkundig, snel en tegen lage kosten repareren door middel van nabootsende materialen en warmte, gevolgd door het in de juiste kleur spuiten en eventueel een porselein lak.

Bad / douchebak / wasbak

Uw emaille of kunststof bad, douchebak en wastafel zijn het meest gevoelig voor lekkage. De emaille beschermlaag op uw metalen bad of douchebak gaat watererosie tegen, maar moet om dezelfde reden goed verzorgd worden. Barsten, afgebroken stukken of gaatjes zullen door het vele contact met water dus snel voor grotere gevolgen zorgen.
De schade aan een emaille bad, douchebak of wastafel begint meestal al snel te roesten. Om deze reden wordt er door onze experts van te voren een beschermlaag aangebracht. Daarna volgt de reparatie met materiaal zo sterk als staal, een emaille coating, maar liefst 7 spuitlagen en indien nodig, polijsten.

Kunststof is zelf bestendig tegen het water, maar veroorzaakt onder andere in het geval van scheuren voor groeiende lekkage. Wanneer een kunststof bad of kunststof douchebak kapot gaat, maken onze experts deze door verschillende reparatietechnieken en materialen die de stof nabootsen. Dankzij deze technieken kan ervoor worden gezorgd dat u dezelfde dag nog van uw bad of douchebak gebruik kunt maken.

Houten badkamermeubels

Wanneer u doucht of een een bad neemt, verspreidt de hete damp zich door de ruimte. Sommige badkamer meubels zijn echter van hout en hier niet tegen bestendig. We raden dan ook een ieder aan om met een goede ventilatie of open raam / deur van de badkamer gebruik te maken. 

Wanneer het hout is uitgezet kunnen wij dit in de meeste gevallen voor u repareren. Vaak gebeurt dit op onze werkplaats, waarna we het meubel weer naar u terug brengen, maar soms kan dit ook op locatie. Voor elke houtsoort werken wij met ander vulmateriaal dat de zacht of hardheid zo goed mogelijk nabootst en het best hecht. Eventuele nerven worden ook hier doorgetrokken, waarna alles in de juiste kleur, en met de juiste structuur en glans zal worden afgewerkt.

Reparatie van sanitair

Onze medewerkers zijn in staat om onder andere schades aan het kunststofbad en kunststofdouchebak, bad, wasbak en douchebak van emaille of acryl, keramieke en natuurstenen tegels, en houten meubels in uw badkamer te herstellen. Is er iets anders in uw badkamer stuk? Aarzel dan niet om bij ons na te gaan of wij dit ook voor u kunnen repareren.

U kunt uw schade aanmelden via de oranje knop onderaan de pagina. Heeft u een vraag of is er sprake van spoed door bijvoorbeeld een lekkage? Bel ons op het nummer 030 - 6341410

 

Contact

info@multischadeplan.nl
030 634 14 10