Testmobiel2

 


 

Bad, Douchebak en Wastafel repareren


Is uw douchekop uit uw handen gevallen? Of een zwaar voorwerp op uw wastafel terecht gekomen? Een badkamer bestaat uit veel kwetsbare materialen, en lekkage en vochtproblemen liggen er op de loer. Dit maakt het noodzakelijk om kapot sanitair altijd te repareren. U hoeft tegenwoordig echter niets meer uit te breken of in zijn geheel te vervangen: schade in uw badkamer is door onze experts bij Multischadeplan snel en duurzaam hersteld - en wordt in de meeste gevallen zelfs door uw verzekering vergoed!

Een gaatje in uw emaille bad, een scheur in uw composiet douchebak, een afgebroken, keramische wastafel: Multischadeplan is de herstel specialist van Nederland en onze experts maken uw schade onzichtbaar waar u bij staat.

Vraag een vrijblijvende prijsopgave voor reparatie van uw sanitair bij ons op en krijg binnen 24 uur terugkoppeling. Heeft u gebroken, kapotte tegels? Neem dan een kijkje op onze pagina over schade aan tegelwerk.

Emaille bad of emaille douchebak reparatie

Emaille is een beschermlaag over uw stalen / gietijzeren bad om roest en watererosie tegen te gaan. Een beschadigd bad of beschadigde douchebak zal snel verergeren bij contact met meer water. Omdat dit het noodzakelijk maakt om emaille binnen een paar maanden te repareren, zullen onze experts zo snel mogelijk voor u klaar staan.

De emaille beschermlaag en het onderliggend metaal zijn snel en op locatie te herstellen. Bij het repareren van de emaille badkuip of douchebak wordt de schade weggehaald en brengen onze experts eerst een nieuwe beschermlaag tegen de roest aan. Vervolgens wordt materiaal zo sterk als staal ter opvulling aangebracht, samen met een emaille coating en maar liefst 7 beschermende spuitlagen ter afwerking.

Acryl bad of acryl douchebak herstellen

Een bestaand acryl bad of douchebak vervangen is niet nodig: dankzij reparatie door Multischadeplan kunt u dezelfde dag nog van uw kunststof sanitair gebruik maken en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over (groeiende) lekkage.

Acryl - ook wel kunststof genoemd - is als materiaal waterbestendig, maar de onderliggende vloer niet altijd. Bovendien kan het vocht dat onder uw douchebak of bad lekt groeiende schimmel problemen veroorzaken, en het materiaal rondom de schade scherp en gevaarlijk zijn. Een scheur in kunststof heeft bij gebruik vaak ook de neiging om verder naar de rand uit te scheuren.

Onze experts repareren een gat of scheur in een acryl bad of douchebak vakkundig met materiaal die de kunststof nabootst en zich door eigen ontwikkelde hitte duurzaam aan het acryl hecht. De beschadigde plek wordt hierdoor sterker dan ooit tevoren. Door de afwerkingslaag en het polijsten, is de plek na afloop nagenoeg niet meer terug te vinden.

Benieuwd naar hoe onze experts te werk gaan bij het repareren van een douchebak of bad? Neem een kijkje bij onze video van een acryl bad reparatie.Moet een beschadigde wastafel worden vervangen?

De meeste wastafels bestaan uit keramiek, kunststof, composiet of graniet. Elk van deze materialen zijn door Multischadeplan gemakkelijk te repareren, dus vervanging is absoluut niet nodig. Dit scheelt u bovendien het nodige hak en breekwerk. Zelfs wanneer de wastafel is afgebroken, is deze nog te redden. We adviseren wel om het afgebroken stuk wastafel te bewaren.

Om uw kapotte wastafel te repareren, gebruiken onze experts sterk en duurzaam opvulmateriaal. Vervolgens bootsen ze het reliëf en de kleur na, en werken ze de reparatie af met de exacte glansgraad van uw wastafel zodat de schade nagenoeg onzichtbaar wordt.

Heeft u een opstalverzekering? Dan wordt de schadereparatie in de meeste gevallen vergoed. Vraag een vrijblijvende prijsopgave bij ons op om met uw verzekering te overleggen en krijg binnen 24 uur terugkoppeling van ons team!

Contact

info@multischadeplan.nl
030 634 14 10