Testmobiel2

Over ons

Multischadeplan is een van de meest gespecialiseerde schadeherstelbedrijven van Nederland wanneer het aankomt op de reparatie van schades aan het interieur en exterieur.

Onze kracht komt voort uit onze persoonlijke, open en snelle service. We staan dan ook altijd voor u klaar om u van meer informatie over een specifieke schade, onze diensten of de mogelijkheden met betrekking tot uw inboedel en opstalverzekering te voorzien.

Daarnaast zijn onze reparaties duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Dit is de reden dat het herstel gepaard gaat met drie jaar garantie. Bovendien wordt de reparatie uitgevoerd tegen een scherpe prijs, waardoor het niet meer nodig is om uw interieur of exterieur prijzig te vervangen.

Onze experts

Elke soort schade vraagt om een specifieke hersteltechniek. Bij Multischadeplan zorgen we er daarom voor dat onze reparateurs worden opgeleid voor en begeleid tijdens hun werkzaamheden, waarbij ze constant wereldwijde kennis van producten, materialen en reparatiemethodes blijven vergaren. Uw kostbare spullen zijn hierdoor altijd in vakbekwame handen.

Direct aan de slag als schadehersteller of de wens intern (om-)geschoold te worden? Kijk op onze vacaturepagina voor openstaande functies.

Contact

info@multischadeplan.nl
030 634 14 10