Testmobiel2

Schade door verhuizing

Een verhuizing heeft heel wat voeten in de aarde. Het belangrijkst is hierbij dat alles onbeschadigd in het nieuwe huis terecht komt. Het gebeurt echter vaak dat spullen en meubels toch met deukjes, krassen, butsen of scheuren in de nieuwe woning worden geplaatst.

We kunnen begrijpen dat u niet op zulk soort schades en onkosten had gerekend - en er enorm van baalt. Verhuisschade is gelukkig wel in de meeste gevallen snel en gemakkelijk te repareren, waarna u zorgeloos kunt beginnen aan het leven in uw nieuwe thuis.

Is er sprake van spoed? Neem contact met ons op via het nummer 030 - 6341410.

Meubels kapot door verhuizen

Bij verhuizen passen meubels niet altijd gemakkelijk door de deuropening of gang. Hierdoor kan het zijn dat verhuizers moeten forceren om het meubelstuk in de desgewenste kamer te krijgen. Dit heeft in veel gevallen als gevolg dat de tafel, poot van de bank of kast stuk gaat. Vooral wanneer dit antiek of andere dure meubels betreft, kan zoiets een grote domper op de verhuizing zijn.

Wilt u te weten komen hoe wij uw kapotte meubels weer kunnen maken? Neem dan een kijkje op de pagina over houten, stoffen en leren meubels. Wanneer er tijdens het verplaatsen spullen botsen of vallen, kunt u daarnaast ook te maken hebben met beschadigde muren of vloeren. Onze experts kunnen deze schade uiteraard meenemen. 

Reparatie

Meld uw schades aan de kapotte meubels na verhuizing aan via het aanmeldformulier (klik op de oranje button hieronder). Wij zullen spoedig contact met u opnemen met een vrijblijvende (combinatie-) prijsopgave of om, indien gewenst, een afspraak in te plannen.

Heeft u een vraag of is er sprake van spoed? Bel ons op het nummer 030 - 6341410

Contact

info@multischadeplan.nl
030 634 14 10