Testmobiel2

Schade door inbraak

Bent u slachtoffer geworden van een (poging tot) inbraak in uw woning of bedrijf? Dan is het uiteraard eerst zaak dat u zich weer veilig voelt, door middel van het vervangen van sloten en glas. Vervolgens komt u aan bij deel 2: het laten verdwijnen van alle sporen die u aan deze vervelende gebeurtenis doen herinneren, zonder een complete verbouwing te moeten beginnen.

Inbrekers laten een boel sporen achter. Het grof van wat ze aanraken, laten ze vernield achter. Van deuren tot ramen en kozijnen, tot de meubels waar ze tegen aan stoten. We begrijpen dat u dit zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben om de inbraak ver achter u te laten.

Is er bij u ingebroken? Is er schade door deze inbraak ontstaan? Neem dan contact met ons op via 030 - 6341410 of doe een melding via de oranje knop onderaan de pagina. Wij zullen ons best doen om zo snel mogelijk langs te komen en de inbraak schade te doen verdwijnen.

Welke schade inbrekers zoal achterlaten...

Wanneer er is ingebroken, betekent dit vaak dat uw kunststof, aluminium, houten of stalen kozijnen kapot zijn gemaakt. Ook rondom het slot van de voordeur of de gehele aluminium schuifpui kunnen vele beschadigingen door de inbraak gevonden worden. Deze schades hoeven bovendien niet alleen aan de buitenkant van de deuren en raamkozijnen te zitten, maar kunnen ook aan de binnenkant van uw huis zijn veroorzaakt. Denk bijvoorbeeld aan de situatie waarbij inbrekers een koevoet doorsteken of steen door het raam gooien, wat naast een kapot kozijn glas schade aan de vloer en eventueel meubels veroorzaken.

Over meubels gesproken: de ervaring heeft ons geleerd dat inbrekers vaak schade aan tafel en tv meubels  achterlaten.

Reparatie

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is het niet nodig om een geheel nieuw kozijn of schuifpui te plaatsen en alle kosten van de inbraak nog verder te laten oplopen. De (vele) schades kunnen plaatselijk worden hersteld. Een gat of de gaten, deuken, krassen, butsen en scheuren bij de opengebroken schuifpui, kunststof ramen en deuren worden hiermee in een keer en binnen korte tijd weer onzichtbaar gemaakt.

Meld uw schade door inbraak nu aan via het aanmeldformulier. Wij zullen spoedig contact met u opnemen met een vrijblijvende (combinatie-) prijsopgave of om, indien gewenst, een afspraak in te plannen.

Heeft u een vraag of is er sprake van spoed? Bel ons op het nummer 030 - 6341410.

Contact

info@multischadeplan.nl
030 634 14 10