Testmobiel2

Schade door warmte

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo kan het zetten van een hete pan op het aanrecht of werkblad een grote brandblaar of meerdere brandblaren achterlaten. Wanneer de vlam in de pan slaat, raken zelfs bovengelegen keukenkastjes en keukendeurtjes beschadigd. 

Een kaarsje dat op de tafel staat, maar te heet is geworden, geeft op zijn beurt ook schroeischade. Om over de hitte van een smeulende sigaret die op de tafel is blijven liggen of een schroeiplek op de bank achterlaat nog maar niet te spreken. Schroeischades kunnen een doorn in het oog zijn (zoals bij de sigaret), maar ook ongemak veroorzaken (de schroeiplekken op het aanrechtblad). De hitte veroorzaakt vooral op hout voor zwarte brandblaren.

Is er aan een onderdeel van uw huis of op een van uw meubels een brandplek ontstaan? Maak foto's van de schade en meet de grootte op. Onze medewerkers zijn dan vaak in staat om al telefonisch (030-6341410) een indicatie van de reparatiekosten te geven, zodat u een wel overwogen beslissing kunt maken. 

Bekijk hier een voorbeeld reparatie van een brandplek op het aanrechtblad.

Te hete pan op het aanrecht: brandplek

Heeft u per ongeluk een te hete pan op uw houten aanrechtblad gezet? Zijn er zwarte brandplekken en blaren ontstaan? U bent niet de enige bij wie dit is voorgevallen!

De meest voorkomende beschadiging op het aanrecht wordt veroorzaakt door hete pannen. Een manier om dit te voorkomen, is een door een natuurstenen onderzetter in het aanrecht te laten bouwen of hier altijd een onderzetter op te leggen wanneer er wordt gekookt.

Natuurlijk is het nu vooral noodzaak om een oplossing te vinden. Als er namelijk bij een aanrecht eenmaal vocht komt, verergert de schade en zal uiteindelijk het gehele aanrechtblad moeten worden uitgebroken en vervangen. Rekening houdend met de bijkomende gevolgschade, is een schadereparatie een snelle, voordelige en duurzame oplossing.

Zoals aangegeven, hebben onze experts erg veel ervaring in het maken van een aanrecht met brandplekken. U zult deze na de reparatie terugvinden in de originele staat. Kijk voor een voorbeeld bij de video 'Reparatie van schade aan het aanrechtblad

Schade door hitte / brand repareren

De meeste schroeischades zijn door onze experts te repareren. Afhankelijk van de grootte van de schade, kan dit ter plekke worden hersteld. Kapotte keukendeurtjes kunnen ook worden meegenomen naar ons atelier om volledig te worden gerepareerd, of om deze te voorzien van een nieuwe folie.

Meld uw schroei schade nu aan via het aanmeldformulier. Wij zullen spoedig contact met u opnemen met een vrijblijvende (combinatie-) prijsopgave of om indien gewenst een afspraak in te plannen.

Heeft u een vraag of is er sprake van spoed? Bel ons op het nummer 030-6341410.

Contact

info@multischadeplan.nl
030 634 14 10