Testmobiel2

 


 

Caravan of Camper Reparatie

Wonen, slapen, koken en douchen: alles komt samen op de enkele vierkante meters van uw caravan of camper. Omdat u in vakanties de ruimte intensief gebruikt, is het een hele opgave om uw rijdende woning zonder kleerscheuren terug te brengen.

Onze experts rijden dan ook door de gehele Benelux om reparaties op alle mogelijke locaties, waaronder uw camping of sta locatie, uit te voeren. Wel zo gemakkelijk.

Is uw caravan of camper beschadigd? Wilt u lekkage of vergroting van de schade voorkomen? Of staat u op het punt uw camper of caravan te verkopen? Vervangen is niet langer nodig: wij herstellen het waar u bij staat. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Schade aan uw caravan of camper

Omdat uw caravan of camper verplaatsbaar moet zijn, worden lichte, maar poreuze materialen voor het interieur gebruikt. Valt er iets uit uw keukenkastje op het aanrecht, de tafel, vloer of douchebak, dan kan er dus snel een buts, gat of deuk in komen.

Het team van Multischadeplan is opgeleid in de allernieuwste reparatietechnieken voor het interieur van caravans en campers. Als een van de meest gespecialiseerde schadeherstelbedrijven bent u bij ons in deskundige handen. Het materiaal is hierbij van ondergeschikt belang: onze experts kunnen elke schade repareren.

Meld uw schade nu bij ons aan en ontvang een vrijblijvende prijsopgave.

Reparatie caravan verhuurbedrijven & vakantieparken

Verhuurt u caravans of campers, of beheert u een camping of vakantiepark? Onze experts kunnen schade op grote schaal en op een door u gewenst tijdstip repareren. Zo zijn uw campers, (sta-) caravans of vakantiehuisjes weer klaar voor gebruik voordat de volgende huurperiode start.

Benieuwd wat wij zakelijk voor u kunnen betekenen? Stuur een mail naar philippo [at] multischadeplan.nl om samen met ons uw situatie en wensen door te nemen.

Contact

info@multischadeplan.nl
030 634 14 10