Testmobiel2

Caravan/Camper

Een woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer: alles verzameld op enkele vierkante meters in uw caravan of camper. Geen wonder dat dit een van de plekken is waar wij de meeste schades repareren. Een caravan wordt tijdens de vakantieperiode ten slotte intensief gebruikt.

Zo'n kleine ruimte bewijst de perfecte locatie voor ongelukjes: er kan hier iets uit het kastje vallen en op uw aanrecht terecht komen, maar ook al snel op uw tafel, vinyl vloer of douchebak stuiten, et voila... een buts, gat of deukje komt tevoorschijn.

Wilt u meer weten over mogelijke reparaties van een bepaald onderdeel in uw caravan of camper? Navigeer dan in het menu hiernaast of klik op een van de links hieronder:

Repareren van uw caravan / camper

Wanneer u te maken heeft met een lelijke deuk, buts, scheur, kras of gat in bijvoorbeeld het aanrechtblad dan kunt u de schade laten repareren en doen verdwijnen waar u bij staat. Het materiaal is hierbij voor onze experts van ondergeschikt belang: hout, kunststof, vinyl of anders… voor u het weet is de beschadiging gerepareerd en oogt het interieur van uw caravan weer als nieuw!

Huurt, verhuurt of beheert u de caravan en wilt u de schade snel en op locatie laten repareren? Wij reizen door heel Nederland en grensstreken en kunnen het herstel op alle mogelijke locaties, waaronder de camping, uitvoeren.

Wanneer u meer informatie over uw schade wenst of de schade wilt laten repareren, kunt u uw schade aanmelden via het schade formulier.  Heeft u een vraag of is er sprake van spoed door bijvoorbeeld een lekkage? Bel ons op het nummer 030 - 6341410. Wanneer u schades in meerdere caravans, campers of vakantiehuisjes wilt laten repareren, kunt u er ook voor kiezen om per mail of telefonisch contact met schade-expert Ronald Philippo op te nemen. 

Contact

info@multischadeplan.nl
030 634 14 10