Veelgestelde vragen


Staat uw vraag hier niet bij of voldoet het antwoord niet? Neem contact met ons op via mail of vul ons schadeformulier in met meer informatie over uw schade. Onze experts staan u persoonlijk te woord!

Blijft de schade na reparatie zichtbaar?

Na reparatie gaat de schade volledig op in het geheel. In sommige gevallen zult u deze nog terugvinden of houdt u een ‘litteken’. Uw expert zal u hier vooraf van op de hoogte stellen zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.
Daarnaast geldt bij Multischadeplan de ‘no cure, no pay’ regel. Wanneer onze experts niet in staat zijn om de schade te repareren, dan kost het u niets.

Hoe lang gaat de reparatie mee?

Onze reparaties zijn duurzaam en gaan lange tijd mee. In veel gevallen is de reparatie zelfs sterker dan het origineel. Elke reparatie krijgt bovendien 3 jaar garantie bij normaal gebruik*.

* Een reparatie is even gevoelig als de rest van het materiaal. Bijtende stoffen of het laten vallen van zware voorwerpen laten gelijke sporen achter en vallen hierdoor niet onder de garantie.

Vergoedt mijn verzekering de reparatie?

Heeft u een inboedel- en opstalverzekering? Dan wordt reparatie door uw verzekering in de meeste gevallen volledig vergoed. Overleg onze vrijblijvende prijsopgave bij uw verzekeraar en informeer naar de mogelijkheden.

Herstellen jullie ook meerdere schades tegelijk?

Onze experts kunnen alle schades in en om uw pand in één keer meenemen. Neem contact met ons op en vermeld alle schades voor een gecombineerde prijsopgave.

Bent u op zoek naar een zakelijke samenwerking of gaat het hier om uw bedrijfspand? Vind ook meer informatie op onze zakelijke pagina.

Contact

info@multischadeplan.nl
030 634 14 10