Een schade aanmelden


U heeft een schade ontdekt en wilt dit laten repareren. U heeft hiervoor de informatie op deze website gelezen en wilt graag weten of uw schade daadwerkelijk gemaakt kan worden en, misschien het allerbelangrijkst, hoeveel dit gaat kosten. Wat nu?

Er zijn een aantal stappen welk u kunt nemen, afhankelijk van de informatie die u zoekt. Zo kunt u voor een snel antwoord kijken bij onze pagina met veelgestelde vragen of met onze medewerkers bellen via 030-6341410. 

Wilt u meer informatie over de exacte mogelijkheid tot schade en de bijbehorende kosten of wilt u uw schade direct ter reparatie stellen? Vul dan het schadeformulier in.

Informatie opvragen / schade laten repareren

Om te ontdekken of wij iets voor u kunnen betekenen, kunt u de schade bij ons aanmelden. De schade wordt dan direct door ons naar de desbetreffende expert gestuurd. Hij zal met u contact opnemen en uitleggen of de schade kan worden gemaakt, op welke manier en voor welke prijs. Mocht u besluiten de schade te willen laten maken, dan zal ook hij degene zijn die met u een afspraak maakt en bij u langskomt. Uiteraard is de prijsopgave geheel vrijblijvend.

De prijsopgave kunt u gebruiken wanneer u contact opneemt met de verzekering om uit te zoeken of uw schade zal worden vergoed. Kijk voor meer informatie hierover bij de Veelgestelde vragen.

Volg onderstaande stappen om uw schade aan te melden:

  1. Ga naar het schadeformulier

  2. Vul uw gegevens in

  3. Beschrijf waar de schade zich bevind en, mocht u dit weten, uit wat voor materiaal uw meubelstuk/onderdeel van de woning bestaat. Dit laatste is een pre, maar geen vereiste,

  4. Maak 2 tot 3 foto's en voeg deze toe: 1 van dichtbij, 1 van verderaf - het liefst met een herkenbaar item ernaast, zoals een fles(je) van een bepaald merk. De expert is op deze manier in staat te zien wat de verhoudingen ongeveer zijn.

  5. Meet de schade in doorsnede op en geef aan hoe groot deze is bij 'Formaat in cm'

  6. Klik op 'Verstuur'. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

 

Contact

info@multischadeplan.nl
030 634 14 10