Parket en laminaat repareren


Een scheur, gat, buts of deuk in uw parket of laminaatvloer: het kan een doorn in uw oog zijn. Bovendien hopen vuil en bacteriën zich in de oneffenheid op en wordt schoonmaken bemoeilijkt. Dit laatste kan de schade zelfs aanzienlijk vergroten. Gelukkig kunnen onze schade-experts een oplossing bieden!

Is uw parketvloer of laminaat beschadigd? In bijna alle gevallen is een houten vloer herstellen goedkoper dan vervangen. Meld uw schade aan en ontvang een vrijblijvende prijsopgave.

Houten vloeren herstellen

Parket en laminaat bestaan beiden grotendeels uit hout. Waar de toplaag van een parketvloer is gemaakt van massief hout, is laminaat opgebouwd uit verschillende lagen houtrest en een kunststof toplaag.
Omdat hout ‘leeft’ en door temperatuurverschillen uitzet of krimpt, ontstaan er in houten vloeren vaak op natuurlijke wijze scheuren en gaten. Zware voorwerpen hebben daarnaast de kracht om er een flinke deuk of gat in te slaan en door waterschade kan vooral laminaat flink opzwellen en poreus worden.

Het team van Multischadeplan heeft jarenlange ervaring in het duurzaam repareren van uw houten vloer en nabootsen van de verschillende kleurtinten en nerven in alle houtsoorten Na herstel is de beschadiging vrijwel onzichtbaar. Kiest u ervoor om uw parket of laminaat te laten repareren, dan bent u bij onze experts dus in vakkundige handen!

Heeft u krassen op uw houten vloer? Dan is een gehele opfrisbeurt een goed alternatief.
Meld schade aan uw houten vloer nu bij ons aan en spreek met een van onze schadeherstellers.

Contact

info@multischadeplan.nl
030 634 14 10