Linoleum repareren | Marmoleum


Linoleum en marmoleum bestaan uit natuurlijke materialen en is hierdoor erg duurzaam. Bovendien is het kras- en slijtvast. Helaas betekent dit niet dat het bestand is tegen elk soort schade. Beschadigd linoleum, door brand, water, chemische stoffen of scherpe voorwerpen, kunnen door ons team van experts gelukkig snel worden hersteld.

Wilt u uw linoleum of marmoleum repareren? Meld uw schade aan en ontvang een vrijblijvende prijsopgave!

Linoleum en marmoleum: het verschil

Linoleum is de verzamelnaam voor vloeren gemaakt van een mengsel van o.a. lijnzaadolie, kurk, hars, kalk, houtmeel en jute. Als een van de marktleiders in linoleum heeft Forbo Marmoleum als collectie uitgebracht: een linoleum vloer met marmer-achtige uitstraling, waarbij de kleuren niet volledig met elkaar zijn gemengd. Voor het herstel van linoleum en marmoleum gaan onze experts dan ook exact hetzelfde te werk, al zal bij een marmoleum reparatie extra aandacht naar het nabootsen van het marmer patroon gaan.

Reparatie van linoleum / marmoleum vloer

Wanneer de experts van Multischadeplan linoleum of Forbo’s marmoleum repareren, houden ze rekening met de natuurlijke samenstelling. De beschadiging in uw vloer wordt duurzaam opgevuld en krijgt een beschermende toplaag met dezelfde egale uitstraling en krasvastheid. Uw vloer is na afloop van de reparatie weer net zo bestand tegen intensief gebruik als voorheen.

Heeft u vragen of spreekt u graag met een van onze experts over uw linoleum of marmoleum vloer? Meld uw schade aan en ontvang een vrijblijvende prijsopgave voor uzelf of uw opstalverzekeraar.

Contact

info@multischadeplan.nl
030 634 14 10