Gietvloer, grindvloer, kurkvloer en vinyl repareren


Instagram accounts staan vol met bijzondere vloeren. De gietvloer is door de huidige industriële trends populairder dan ooit, compleet strak getrokken en ontzettend stevig. Grindvloeren worden in talloze kleurencombinaties en patronen gelegd en hebben een natuurlijke uitstraling. De geluiddempende, water- en brandbestendige kurkvloeren voelen ook nog eens warm aan uw voeten, en vinyl is verkrijgbaar in honderden kleuren en ontwerpen. Welke vloer u ook heeft, onze schadeherstellers hebben de expertise in huis om elke beschadiging te repareren.

Kunt u het materiaal van uw vloer niet op onze website terugvinden? In bijna alle gevallen kan het team van Multischadeplan uw beschadigde vloer repareren. Meld uw schade aan en spreek met een van onze experts!

Reparatie van uw vloer

Een buts in uw harde gietvloer of een gat in uw verende kurkvloer repareren? Onze experts maken voor elke soort vloer een unieke samenstelling van opvulmateriaal om de juiste eigenschappen van uw vloer na te bootsen.
Vervolgens wordt de kleur en het reliëf nagebootst, zodat het niet meer van echt is te onderscheiden. Een beschermende toplaag met de juiste glansgraad of matheid zorgt voor de ideale afwerking en beschermt tegen dagelijks gebruik. Uw vloer is na afloop van de reparatie weer zo goed als nieuw.

De experts van Multischadeplan

Als een van de meest gespecialiseerde schadeherstelbedrijven in Nederland, België en Luxemburg, hebben onze experts elke soort vloer langs zien komen. Ons team verzamelt daarnaast constant de laatste informatie over nieuwe materialen en hersteltechnieken, waardoor altijd de kennis in huis is om ook uw vloer te repareren.

Wist u bovendien dat de meeste opstalverzekeringen schadeherstel voor u vergoeden? Meld uw schade bij ons aan en spreek met een van onze schadeherstel experts over de reparatie van uw vloer.

Contact

info@multischadeplan.nl
030 634 14 10